Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zdesperowana21100

przez pewnego mężczyznę straciłam miłość !

Polecane posty

Gość zdesperowana21100

:( właśnie mój facet przeczytał smsa od kolesia który napisał " pamiętaj że tylko ty jako kobieta liczysz się dla mnie " poznałam go przed moim partnerem. jego nawet na oczy nie widziałam bo to była znajomość przez internet. pomogłam mu kiedyś gdy miał problem , rozmawiałam , tłumaczyłam. zauważyłam po pewnym czasie że za bardzo się zaangażował i zaczął być nerwowy i zazdrosny od razu zerwałam kontakt gdyż zauważyłam co to za tym człowieka. powiem że odzywał sie co jakiś czas i przepraszał z mojej strony cisza, aż w końcu po długiej przerwie odezwał sie w listopadzie , znalazł mnie na fejsie pisał i pisał , więc odpisałam że mam kogoś nie rozumiał dałam mu numer i powiedziałam żeby zadzwonił chciałam mu wytłumaczyć że jestem w związki i między nami nic nie będzie. dodam że on mieszka z zagranicą gdyż wyjechał z Polski z 6 lat temu. dorosły człowiek a zachowuję się jak gówniarz i psychol! Mój obecy nie wiedział o nim, nigdy mu nie opowiadałam o takich rzeczach . mogłam chociaż mu powiedzieć jak w tedy w listopadzie sie odezwał a jak nie , ale skąd mogłam wiedzieć że tak wyjdzie :( teraz mój mi nie wierzy że bajki wymyślam że pewnie z nim utrzymywałam kontakty. trzepną drzwiami i wyszedł. :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować