Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madagaskarka

polska piosenka na pierwszy taniec?

Polecane posty

Gość madagaskarka
Damascenka-----własnie jeszcze nie wybrałam i poprosiłam o rade.. słucham piosenek i razem z narzeczonym podejme decyzje.. nie jestem na siłe cudaczna, nie rozumiem dlaczego w taki sposób mnie odebrałas... , chyba dla kazdej kobiety slub jest bardzo wazny, równiez pierwszy1taniec. dziekuje za prpopzycje..

Gość takasobieja32
ja chcialam miec dziekuje za milosc Janusza Radka ale zespol sobie z ta piosenka nie poradzi bo jest o prostu za trudna:( wiec z braku laku bedzie zaczaruj mnie kombii

Gość madagaskarka
ja w ogóle sie wsciekłam bo zespól, który bedzie grał u mnie naweselu równiez nie potrafi zagrac piosenki która zaproponowalismy na poczatku.. przy podpisywaniu umowy.. bedziemy musieli zadowolic sie kawałkiem z płyty

ja 4 lata temu mialam Kindla " Z kimś takim jak Ty" - chodziliśmy na naukę choreografii przed ślubem. Wyszło fajnie, ale chyba do telewizji bym się nadawała bo tremę miałam taką że zapomniałam paru kroków:) Wogóle to bardzo chciałam Kayah& Krzysztof Kiljańczyk "Oprócz Ciebie nic" - piękna, nie smętna i u mnie powoduje gęsią skórkę. Ale mąż ma na nią alergię , a Kindla też mi się podobała - wiec nie drążyłąm aż tak bardzo.

Gość duupa blada
u nas to bylo "przetanczyc z toba chce cala noc" jantarowej

Gość HUGO.KLUSECZKA
Przetanczy.z.toba.chce.cala.noc.Anna.Jantar co.o.tym.myslicie

Gość dama pika
"Miętowe pocałunki" - Seweryn Krajewski