Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MlooodaaMammaa

Z lekka glupie pytanie mlodej mamy

Polecane posty

Gość MlooodaaMammaa

Dziecko dostalo wczoraj po raz pierwszy sloiczek -mus jablkowo gruszkowy.Dzis z rana zielona kupa :( czy to znaczy ze cos mu zaszkodzilo i mam wiecej nie podawac tego sloiczka? Dodam ze wczesniej ugotowalam i starlam mu wlasne jablko i wszystko bylo ok.

Gość staruszkaaa
mój miał zielone kupy po mleku modyfikowanym cały okres jego stosowania ale to byly początki nanu 13 lat temu, żyje więc myslę że twój słoiczek mu nie zaszkodzi a po prostu jest czymś nowym z czym musi sobie poradzic układ trawienny

Gość no coz..........
moze to byl mus z zielonych jablek :P

Gość mam dzieckooo
kupki zmieniają się gdy zaczynasz podawać dziecku coś innego niż mleko. mój od początku robi zielone bo pije mm.

Gość MlooodaaMammaa
Hmm..bo jakby nie patrzec sloiczek mu smakowal plus nie bylo zadnych innych objawow typu bole brzuszka..zastalo mi pol na dzis i nie wiem czy podawac??

Gość MlooodaaMammaa
Po mm mial zolte idealne kupki. Po jabluszku ktore ugotowalam tez nie byly zielone. W sloiczku ktory mu podalam byl dodatek gruszki,moze to to??

Gość staruszkaaa
podaj i się nie przejmuj, jak tylko kolor kupy jest problemem to tak naprawde problemu niema :)

Gość staramamuska
a ile ma synek? moze jest jeszcze za maly?

Gość MlooodaaMammaa
Po mm mial zolte idealne kupki. Po jabluszku ktore ugotowalam tez nie byly zielone. W sloiczku ktory mu podalam byl dodatek gruszki,moze to to??

Gość MlooodaaMammaa
Przepraszam za powtarzajacy sie post. Podam mu dzis reszte i bede obserwowac :)

Gość moja córka miała i nadal ma
zielono-czarne kupki od kiedy tylko zaczęłam rozszerzać dietę :) a jaki, za przeproszeniem, zapach miała ta zielona kupka? bo jeśli normalny, taki sam jak inne kupki do tej pory, to nie ma problemu, gorzej, gdyby była o wiele bardziej cuchnąca niż zwykle, albo pienista

Odkad ja zaczelam rozszerzanie diety dziecku kupy sie zmieniluy na wlasnie zielone,bardziej zbite.Po 4 miesiacu zaczelam wprowadzac nowe rzeczy.Zielone kupy trwaly ok 3-4 tygodnie,widocznie zoladek zdarzyl sie przyzwyczaic do nowosci i zaczely stopniowo zanikac takie brzydkie kupy.Z ego co wiem powod do niepokoju jest jak kua jest pienista,z dodatkiem krwi czy sluzu,podejrzewam ze ciagla biegunka tez powinna dac do myslenia.