Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oikjuyhtre

doradzcie, co robic

Polecane posty

Gość oikjuyhtre

Od kilku miesiecy utrzymuje internetowa znajomosc i facet chce sie ze mna spotkac. Podkreslal wiele razy ze bardzo wazna jest dla niego uroda. Widzial moje zdjecie, ale bylo ono pozowane i troszke przerobione takze nie widac bylo szczegolow mojej twarzy, a prawda jest taka ze jestem bardzo brzydka: codziennie mam worki pod oczami, wysunieta dolna szczeke oraz wielki garbaty nos. Niestety cale zycie uchodzilam za brzydka. On o tym nie wie, ja nie bylam sklonna sie do tego przyznawac. Nie chce zeby sie rozczarowal, ale nie chce tez tracic tej znajomosci. Co robic? Pomozcie.

Gość Apasz24
A na co liczysz ? Na cud ??? Oszukałaś go, teraz się chłopaczek rozczaruje ...będzie miał "niespodziankę" :)

Gość oikjuyhtre
Jestem brzydka ale co z tego? przeciez brzydkie kobiety tez musza sobie kogos znalezc prawda?

Gość Apasz24
Tak ale równego sobie. Ludzie dobierają się wyglądem, jeżeli i on jest przeciętny to gratuluję i życzę szczęścia ale jeśli jest przystojny to jedyne co uzyskasz to rozczarowanie. Faceci to przede wszystkim WZROKOWCY i gówno prawda jeśli jakiś ciotowaty romantyk uważa inaczej...

Gość mastes11
jesteś dziewicą?

Przestań Apasz, to nieprawda co piszesz. A Ty atorko zastanów się, jak wyeksponować atuty a ukryć mankamenty. Masz jakieś zdjęcie? Może coś Ci podpowiem. Fajna fryzura, ciuchy i makijaż mogą zdziałać cuda:)

Gość oikjuyhtre
Rysow twarzy nie zmienie, niestety:(

Gość oikjuyhtre
poza tym, dlaczego mam czuc sie gorsza z powodu mojego wygladu? Jestem madra i wartosciowa dziewczyna,chcialabym byc bardziej pewna siebie;)

Gość mastes11
a dziewicą jesteś?

Gość malinnnnaaa
nie czuj się gorsza z powodu wyglądu tylko z powodu kłamstwa. facet spodziewa się ładniejszej dziewczyny tej "poprawionej" ciebie. i poczuje się oszukany. skoro zaznaczał że się dla niego wygląd liczy to nie wróże z tej znajomości nic dobrego.

Gość oikjuyhtre
Nie myslalam ze nasza znajomosc tak sie rozwinie. Wyslalam mu zdjecie na ktorym moja twarz jest ustawione przodem a zdjecie jest troche przyciemnione. Nie widac nosa, ktory jest moim najwiekszym kompleksem. Boje sie:( Musze zerwac te znajomosc ale jak sobie pomysle ze gdybym byla ladna wszystko potoczyloby sie inaczej to czuje ze to wszystko jest bardzo niesprawiedliwe.

Gość oikjuyhtre
Ale czy ja mialam powiedziec: czesc jestem brzydka? przeciez to absurd.

Gość oikjuyhtre
nie napisałam mu tez że jestem biedna, bo zarabiam zaledwie 3 tys. :(