Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawosc92

dojrzale kobiety a mlodsi faceci

Polecane posty

Gość pedro92
wszystko najbardziej dorodne piersi

Gość pedro92
chcialbym lizac taka cipeczke dojrzala i piescic piersi

Gość mlodyktos
tez chce sprobowac z dojrzala

Gość Stary Poznański Luj
Byłem młody, gdy zbalamuciła mnie starsza i dojrzała babeczka! Oj, ona po prostu mi trochę matkowała i moją szybką pepeszę wyreulowała, że hej! Jak to babeczki potrafią poświęcić dużo dla nieopierzonego "synusia - kochusia" hahahahahahaah! Babeczki dojrzałe jak mamusia nauczą synusia kochusia dużo, a potem oddają synusia kochusia rówieśniczką. Ale to już najczęściej naoliwiany i wyregulowany ogier z pepeszą. Jak byłem dzieciakiem, to kilka domów dalej mieszkała niedaleko kościoła pobożna wdowa mająca na wydanie córki. Pobożna wdowa po prostu testowała każdego kandydata na zięcia, a i ksiądz dobrodziej miał do niej szacunek. Do dziś ją wspominają....

Gość Stary Poznański Luj
Byłem młody, gdy zbalamuciła mnie starsza i dojrzała babeczka! Oj, ona po prostu mi trochę matkowała i moją szybką pepeszę wyreulowała, że hej! Jak to babeczki potrafią poświęcić dużo dla nieopierzonego "synusia - kochusia" hahahahahahaah! Babeczki dojrzałe jak mamusia nauczą synusia kochusia dużo, a potem oddają synusia kochusia rówieśniczką. Ale to już najczęściej naoliwiany i wyregulowany ogier z pepeszą. Jak byłem dzieciakiem, to kilka domów dalej mieszkała niedaleko kościoła pobożna wdowa mająca na wydanie córki. Pobożna wdowa po prostu testowała każdego kandydata na zięcia, a i ksiądz dobrodziej miał do niej szacunek. Do dziś ją wspominają....

Gość BadBoy555
Witam Panie :-) Nazywam sie Kuba, mam 20 lat od kwietnia tego roku :-) oraz 184cm wzrostu i 75kg wagi :-) jestem szczupłym i wysportowanym brunetem o niebieskich oczach:-) szukam Kobiety dojrzalej do sex spotkan na terenie warszawy i bliskich okolic :-) Posiadam lokum oraz samochód :-) Jesteście cudowne :-) Mam nadzieje ze któras z pan sie skusi mysle ze warto :-) czekam na odpowiedzi badboy555@o2.pl pozdrawiam :-*

Gość liborlap
chętnie poznam kobietę ok 40 ze sląska(katowice) , 20-latek potrafiący zaspokoić kobiete ( przez emai mozliwa wymiana zdjeciami - laplibor@gmail.com )