Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alutka*Kossoniowa

Co sądzicie o takich polaczeniach kolorów??

Polecane posty

co sądzicie o takich połaczeniach kolorów? 1. zielona sukienka+ fioletowy sweterek (rozpinany, do bioder) 2. rózowa bluzeczka + fioletowa apaszka 3. niebieska sukienka (blekit) + zielony sweterek (jasna zieleń)+ pomarańczowa apaszka (szal) 4. fioletowa bluzeczka+ niebieski plaszczyk (chabrowy)

Gość a ja wolę swoją mamę :)
dla mnie beznadzieja... Ostatnio nie lubię fioletu i zieleni... Wolę połączyć róż z pomarańczem. http://pimente.pl/do/item/1201-1/Ribadeo Albo czerń i czerwień... :)

Gość straszne
jak dla mnie świetne:-Da jest tez super jak masz czerwona marynarka plus taka pistacjowa bluzeczka luźna najlepiej mgiełka:-D i jeszcze jedno jak masz taka nasycona niebieska spódniczke taki wyraźny niebieski kolor +taka malinowa bluzka :-)spódniczka to najlepiej z wysokim stanem bluzka mgiełka albo delikatny materiał plus czarne buty:-)i czerwona marynarka bądź czarna do tego kremowa spódniczka czarne buty i bluzka malinowa bądź brzoskwiniowa :-)ty zrobiłaś fajne połączenia taka gra kolorów jest modna a ja dorzuciłam coś od siebie:-P

Gość straszne
żeby ci nie przytaczały ve kolory . osobiście myślę ze zielone pasuje do blond. zależy o jaki odcień zielonego ci chodzi. taki zielony ale pastelowy by ci pasował.A myślałaś o takim błękitnym wpadającym w zieleń? Taki delikatny buzie ci ożywi. Wybieraj moze takie kolory który cie nie przyćmia buzi a rozpromienia.w pierwszym zestawie tylko bym zmieniła.a reszta wydaje mi sie dobrze dobrana:-)

Gość straszne
przepraszam za moje niektóre wyrazy z kosmosu:-)nie wiem czy moze lubisz kolor cytrusówy ładnie komponuje sie z taka cera jak masz i ciemnymi włosami moze byc do tego malina marynarka czy błękitna i beżowe spodnie :-P

Gość straszne
to jest taki bardziej jak limonka .:-)żółty podchodzacy pod delikatna zielen:-)no jednym słowa limonka:-)ten kolor nie dość ze teraz modny bardzo to jeszcze super jest i ładnie wygląda jak sie go dobrze zestawi:-)a proszę Cie bardzo :-)nie ma za co:-)