Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panikarahihi

czy moge byc w ciazy

Polecane posty

Gość Panikarahihi

Witajcie kochani! moze jestem przewrażliwiona,ale mam pewnien problem otóż tydzien temu uprawialam stosunek z chłopakiem (pierwszy raz) stosunek odbyl sie dzien po miesiączce w prezerwatywie chlopak tez upewnial mnie ze wytrysk nastapil po wyciagnieciu czlonka rowniez w prezerwatywie generalnie boje sie ze moglam zjasc w ciaze poniewaz teraz bola mnie troche jajniki i mam taka jakby zgage. wiem ze moze to glupie bo ciazy nie da sie tak wczesnie wykryc ,ale czy ten bol jest normalny? czy od razu dzien po miesiaczce sa dni niepłodne ? wiekszosc moich kolezanek uspakaja mnie ze to niemozliwe zebym byla w ciazy,ale ja taka troszke panikara jestem i potrzebuje wszedzie jakiegos potwierdzenia ;)

Gość taka sobiee
dziewczyno wez sie ogarnij... przestan schizowac! nie jestes w ciazy

Gość niepokalane poczęcie było
tylko raz 2012 lat temu :) Skoro prezerwatywa nie pękła i na dokładkę wytrysk był poza tobą to skąd myśli o ciąży? Z czego by powstała? Skoro był to pierwszy raz to ból jajników jak najbardziej może być po pierwszym stosunku. Zgaga pewnie ze zdenerwowania i durnych myśli :)

Gość niepokalane poczęcie było
a na drugi raz nie bądź taka pewna czy dzień po miesiączce są dni niepłodne. Jeśli twój cykl jest krótki, to może to być dzień płodny. Ale w twoim przypadku i tak nic to nie ma do rzeczy. Jeśli było tak jak opisałaś, to ciąża wykluczona

Gość NO NIE MOGE.....
Weź się za naukę a nie za sex.... Naparwde dobijaja mnie takie smarkule mogę być w ciąży czy nie mogę...:( powiem Ci jedno możesz zawsze istnieje prawdopodobieństwo, a prezerwatywa nie zabezpieczy Cię na 100% ot, tak....:)

Gość Panikarahihi
Otóż mylicie się moje panie ;) mam 19 lat . Wy nie miałyście żadnych obiekcji po swoim pierwszym razie ?

Gość fafjdagjjdss
żadnych!

Gość fafjdagjjdss
żadnych!

Gość Panikarahihi
no to gratuluje ;) bo ja niestety ,ale panikuje i martwie sie wszystkim grr ale staram sie z tym wallczyc !

Gość Błagam Cię !
" uprawiałam stosunek " - buahahaha :D:D:D

Gość Panikarahihi
No to ja Cie błagam, nie wiem jak możesz czerpać przyjemność z wyśmiewania ludzi :)

Gość ar
wiesz moja kobieta też tak miała . ale jesteśmy teraza szczęśliwi że mamyh dzieciaka

Gość anka z górek
niepokalane poczęcie na 100%!!!

Gość Alexandra_1000
Słuchaj ja też mam taką sytuację. Tak samo zabezpieczałam się z chłopakiem jak ty, prezerwatywa + wytrysk na zewnątrz w prezerwatywie. Teraz spóźnia mi się okres! Mam nadzieję, że nie jestem w ciąży, wydaje mi się to raczej niemożliwe.

Gość Panikarahihi
Alexandra aile Ci sie juz spóźnia okres ?