Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panikarahihi

czy moge byc w ciazy

Polecane posty

Gość Panikarahihi

Witajcie kochani! moze jestem przewrażliwiona,ale mam pewnien problem otóż tydzien temu uprawialam stosunek z chłopakiem (pierwszy raz) stosunek odbyl sie dzien po miesiączce w prezerwatywie chlopak tez upewnial mnie ze wytrysk nastapil po wyciagnieciu czlonka rowniez w prezerwatywie generalnie boje sie ze moglam zjasc w ciaze poniewaz teraz bola mnie troche jajniki i mam taka jakby zgage. wiem ze moze to glupie bo ciazy nie da sie tak wczesnie wykryc ,ale czy ten bol jest normalny? czy od razu dzien po miesiaczce sa dni niepłodne ? wiekszosc moich kolezanek uspakaja mnie ze to niemozliwe zebym byla w ciazy,ale ja taka troszke panikara jestem i potrzebuje wszedzie jakiegos potwierdzenia

Gość Panikarahihi
dodam jeszcze ze teraz przechodze grype żoładkowa

Gość Oji
Zawsze jest szansa że coś się przeniosło, sama prezerwatywa nie daje 100% pewności. Ale jest to szansa jak trafić 6 więc się nie ma co martwić. Prędzej się martw że już nie jesteś dziewica, tylko ZWYKŁA KURV@

Gość zależy
jak dzien po9 miesiaczce to masz raczej dni nie płodne i żadko sie zachodzi w ciaze w tym czasie

Gość dygutko
Dobre "wiekszosc moich koleżanek"... Tydzień temu miała pierwszy raz i wszystkim się op tym chwali...Żenada.

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkk
witam,,mam pytanie juz od kilku lat biore tabletki antykoncepcyjne z moim bylym chlopakiem jakos albo bylo przerywne do tego albo dodatkowo prezerwatywa,,ale rozstalismy sie,,zaczelam sie spotyakc z innym ktory wlasnie odszedl w milczeniu i daje mi to do zrozumeinia ale spotykalismy sie ponad miesiac kochalam sie z nim dwa razy rowniez caly czas stosuje tabletki ale boje sie ze zrobil to we mnie chociaz mowil ze nie ale jakos mu nie ufam,,nie wiem jak wy uwazacie jak stosujecie tabletyki czy kochacie sie do konca cze przerywacie,,dla mnie to jest rycie teraz a

Gość Panikarahihi
Oji ! troche ogłady może co ? mam 19 lat jestem z Facetem 4 lata planujemy wspolne zycie,ale na starcie jeszcze nie chce miec dzidziusia ! i wypraszam sobie nie jestem zadna KURV@ jak to napisales/las !