Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żródlana32

Ale mnie wkurwił kochanek!

Polecane posty

Gość Żródlana32

Pytałam czy coś się zmieniło, to niby nic... i mówiłam, że jak mu się znudziło, to ma mi to powiedzieć i po kłopocie... że niby nie... . A teraz milczy od paru dni... Jak się na takiego nie wkurwić? Napisałam, nawet nie odpisał...

Gość Żródlana32
dlaczego nie powiedział wprost? Tylko ściemnia, że nie ale jednak kontakt urywa? Możemy się jeszcze spotkać, bo niedaleko mieszka. Nie wiem co on tam sobie myśli... Może udaje obrażonego, albo co... nie wiem i to najgorsze. Bo wolałabym wiedzieć na czym stoję. Przecież nie oczekuje wyjaśnień, tylko o poinformowaniu.

Gość poproś jego żonę
żeby go do Ciebie odesłała, skoro po dobroci przyjść nie chce!:classic_cool:

Gość Żródlana32
Niech tam sobie siedzi, ale mógłby dziad powiedzieć, że pani już dziękuje.. a nie twierdzi, ze nic się nie dzieje. A kontaktu brak... po co się wydurniam i pisze do niego...

Gość poproś jego żonę
Piszesz, bo chcesz się spotkać, nic dziwnego. Oj, jak będzie miał chęć i okazję to na pewno się odezwie. :)

Gość Żródlana32
Ale chociaż by powiedział nie... to nie... może to i lepiej dla mnie. Ale nic nie powie, a ja myślę czy go obraziłam czy może coś się stało. Choć pewnie po prostu dziad nagle się rozmyślił.

Gość Żródlana32
poproś jego żonę Piszesz, bo chcesz się spotkać, nic dziwnego. Oj, jak będzie miał chęć i okazję to na pewno się odezwie." Z tą okazją, to chyba faktycznie ma mniejszą. Jednak on potrafił pisać przez cały dzień, aby tylko mieć kontakt ze mną. Nagle cisza... więc pewnie ostateczna.

Gość jesteś idiotką......:////
idź z tym do rozmów w toku, tam chętnie przyjmują takie kurwy

Gość onny
ignoruje Cię a Ty masz taką chcice na zdrowe ruchanko bez gumki ...to dopiero fagas ten kochanek

Gość poproś jego żonę
To się okaże. Mi tez nie zawsze od razu odpisywał, a potem sie tłumaczył, że nie miał okazji, bo go pilnowała, a i tak spotkać się nie mógł. Daj mu szansę i trochę czasu, szkoda nerwów.

Gość Żródlana32
Dziękuję, nie skorzystam. Ale szukaj dalej kompanki do wystąpienia.

Gość poproś jego żonę
To może żona mu przejrzała komórkę i teraz ma sajgon. Dowiesz się na pewno o co chodzi. Trochę cierpliwości kobieto.

Gość Żródlana32
poproś jego żonę To się okaże. Mi tez nie zawsze od razu odpisywał, a potem sie tłumaczył, że nie miał okazji, bo go pilnowała, a i tak spotkać się nie mógł. Daj mu szansę i trochę czasu, szkoda nerwów." Mi zawsze odpisywał, bez względu czy dzień, czy noc. A teraz nagle nic. To chyba jasne, że to koniec. Trochę go obraziłam, ale przecież bez przesady..

Gość Żródlana32
onny ignoruje Cię a Ty masz taką chcice na zdrowe ruchanko bez gumki ...to dopiero fagas ten kochanek" Żebyś wiedziała, to ignorowanie mnie wkurwia mnie nieludzko... i to najgorsze.

Gość Don Antonios Banderolas
Powinnaś mu powiedzieć że jesteś z nim w ciąży ...robiłaś test itp . Napewno szybko wróci ;)

Gość kochanek ma to do siebie
ze odchodzi tak nagle jak przychodzi .......to nie maz przeciez i chyba nic Ci nie obiecywal co?

Gość Żródlana32
poproś jego żonę To może żona mu przejrzała komórkę i teraz ma sajgon. Dowiesz się na pewno o co chodzi. Trochę cierpliwości kobieto" Niby nie było takiej opcji. Poza tym, nawet jeśli ma mniej okazji, to nie wierze, że nie ma ich w ogóle. Choćby poszedł do kibla napisać. Dla chcącego nic trudnego. Wcześniej ciągle pisał.. Ostatnio był jakich obcy... i myślę, że tyle po nas.

Gość lampucerasa
no to jak po was to poszukaj innego,a tego olej co za sprawa??? chyba ze sie zakochałas i zal?

Gość Żródlana32
Don Antonios Banderolas Powinnaś mu powiedzieć że jesteś z nim w ciąży ...robiłaś test itp . Napewno szybko wróci" O to się właśnie obraził, bo chciał dziecko ze mną, a ja że nie bo z mężem wypada mieć. A on, że mnie kocha - to ja mu, że to nie miłość tylko zauroczenie. Po tym stał się jakiś obcy.. a teraz w ogóle nie pisze od kilku dni.

Gość Żródlana32
kochanek ma to do siebie ze odchodzi tak nagle jak przychodzi .......to nie maz przeciez i chyba nic Ci nie obiecywal co?" Ale prosiłam go, aby mi po prostu powiedział, że nie chce się spotykać i tyle. Co w tym trudnego? Nie chce wyjaśnień dlaczego, tylko informacje takową. Nie lubię się domyślać.

Gość Żródlana32
lampucerasa no to jak po was to poszukaj innego,a tego olej co za sprawa??? chyba ze sie zakochałas i zal?" Pewnie, że żal bo właściwie jeszcze się nim nie nacieszyłam a już znika. Tylko poszczuł mnie sobą, a teraz uciekł.. chyba..

Gość lampucerasa
wiec tym bardziej co to za zabawa? moze szczeniak jakis? ile z nim bylas?

Gość Don Antonios Banderolas
Mam pytanie ... Czy ten Spamojebca to jego żona ?

Gość poproś jego żonę
Miałaś na bankiecie nowego znaleźć, zapomniałaś?

Gość Żródlana32
I jak piszę - wolałabym wiedzieć, a nie główkować o co chodzi. Jak wy byście się czuły, gdyby wasi nagle nie dawali znaku życia? Rózne myśli przychodzą do głowy. Nie lepiej wiedzieć, że dziękuje za współpracę i zegnaj gienia czas się zmienia?

Gość lampucerasa
nieeeee to babcia z moerem,dzis kosciół zamkniety to sie nudzi

Gość Żródlana32
poproś jego żonę Miałaś na bankiecie nowego znaleźć, zapomniałaś?" Jakim kurwa bankiecie?

Gość Żródlana32
Ja tam rozwodu nie chce, bo i tak potem się znudzę nowym.

Gość dlaczego nie tutaj
Na służbowym kurwa bankiecie!

Gość Żródlana32
Ja???