Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żródlana32

Ale mnie wkurwił kochanek!

Polecane posty

Gość lampucerasa
no to jak sie znudzisz to tym bardziej szukaj nowego stary sam przypelznie

Gość Żródlana32
No myślę! Bo jak nie, to nie wiem. :P

Gość Żródlana32
Myślisz, że dziadyga wróci? A wam mówią, że to koniec? Czy tylko mnie się taki felerny trafił, co tego z siebie nie chciał wydusić?

Gość Żródlana32
Tak czy inaczej ja innego wytłumaczenia nie widzę. Czas chyba się domyślić, że tak ten pan załatwia sprawę. Bo jakby chciał się skontaktować, to by się raczej skontaktował.

Gość Żródlana32
Aż się zastanawiałam, czy nie wysłać mu na służbowego sms-a, aby wymusić jakąś informację, ale to już chyba byłby akt desperacji. Więc muszę to przyjąć do wiadomości. Trudno, świat się nie zawali..

Gość lampucerasa
nie smieszaj sie! nie masz godnosci???????? wal gnoja,gdyby chciał odezwałby sie,olej i szukaj nowego

Gość Żródlana32
lampucerasa nie smieszaj sie! nie masz godnosci???????? wal gnoja,gdyby chciał odezwałby sie,olej i szukaj nowego" Racja, walić gnoja. Tylko pomyślałam, że nie dam się zignorować tak po prostu i mnie wkurwił nieludzko. Tym bardziej, że przecież kazałam mu obiecać, że jakby co, to ma mi powiedzieć że już nie chce się spotykać. Nic kurwa nie powiedział! Cisza... Tak mi ciśnienie podniósł!

Gość Żródlana32
A jakbym czuła i to jakieś 2 dni przed tą ciszą mu napisałam, że ma obiecać, że jakby co to chce to wiedzieć, a nie się domyślać. I tak zrobił po swojemu! :O

Gość Żródlana32
A ja się wydurniłam i wysłałam w ciągu tych paru dni 2 sms-y niepotrzebnie. Ale weź tu się domyśl...

Gość wpis do notatnika
kiedy czytam tematy kochanek/ o kochankach to... od razu mam wizje :) widze moja kolezankę, ktora została kochanka swojego teścia mam wstret do takich kobiet podobno nie powinno sie zarzekac, ze.... ale bycie kochanka to ...trzeba juz siebie nie cenić

Gość Żródlana32
wpis do notatnika - myślałam, że coś na temat masz. A ty swoje mądrości tylko kleisz. :O

Gość wpis do notatnika
no :) żal mi takich kobiet

Gość Żródlana32
Cieszymy się, jednak nie o to mi chodziło w tym temacie.

Gość wpis do notatnika
ale ja slyne z tego, ze nie pisze na temat :)

Gość Żródlana32
Cieszę się zatem z twojej sławy. Rozumiem, że robisz tu za Frytkę - która wszędzie jest, choć nikt nie ma pojęcia co tam robi?

Gość Żródlana32
I gapię się na ten telefon, jak idiotka i wkurwiam.. Może celowo tak zrobił? Albo zemścił się, bo ja też mu nie odpisałam wcześniej gdy kolejny raz zapewniał, że to nie tak jak myślę.

Gość wpis do notatnika
nie mam pojecia do kogo mnie porownujesz ale z ignorancji tez slynę :) skoro nie stac Cie na wolnego to badz sobie ta druga :) i sie wkurffuaj

Gość Żródlana32
Eee tam wolny, jak wolny po 30-tce, to coś podejrzane.

Gość gość
ja mialam tak samo tesknie za nim a on sie nie odzywa i odpisuje kiedy mu sie chce teraz juz nic do niego nie pisze bo nie ma sensu stac mnie na kogos lepszego a on pewnie znalazl sobie inna albo to ten sam d**ek

Gość przyczaj sie
Połóż się na wycieraczce i udawaj bezpańską sukę, może cię do domu weźmie i pani się nie zorientuje, że pan cie posuwa. :D