Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggość

Już mam depresję

Polecane posty

Wyjechał sobie na weekend z kolegami...pewnie wyrywa jakieś dupy :O a ja tęsknie juz za nim :O wiedziałam, że jak wrócimy do siebie, będą takie problemy...

nie chcę nic mówić, ale to trochę źle wróży, że zamiast zająć sie Tobą teraz gdy wróciliście do siebie zajmuje sie kolegami :( moze on nie czuje zagrożenia? bywa zazdrosny?

ale ten wyjazd jego był zaplanowany od dawna :( ja z resztą nie mogłabym i tak jechać, bo mam parę spraw do załatwienia..zobaczymy się dopiero prawdopodobnie w niedziele :(

Gość warm milk
nareszcie zaczyna się płacz :D

Gość duena
moje gg 40955729 darmowy psycholog pisz

Gość Czkawka od dawna na problemy
psychologiczne. To nieuleczalne.

to nie ja :D ja mam anty-depresje :) jestem taka zadowolona :) skoro wróci w niedziele to nie tak źle, a pisze smsy i dzwoni często? :)

Gość margaretta from Kraków
a co u twojego byłego Czkawka? już wycięli z niego narządy do przeszczepu? :classic_cool:

Wczoraj pisał ;) ogólnie był bardzo miły...to taka chwilowa depresja..zawsze tak mam :D ale juz wraca mi humor i stwierdziłam, że muszę wydepilować łiłę :D:D:D:D

narządy z niego? ciekawe co :D wątrobę i serce ma już w takim stanie,że jemu bardziej potrzebne niż mógłby być dawcą :( ale bez śmichów chichów, nadal Go wiernie kocham :)

Gość Pani Czkafka
nawet odrosła mi błona dziewicza :(

Gość Pani Czkafka
dlatego w wieku 10 lat przebiłam ją sobie kijem :)

Pierwszą propozycje seksualną złożono mi gdy miałam 8 lat, niestety nie wiedziałam,że to fajne i odmówiłam :(

Gość Pani Czkafka
A oferowali mi paczkę zozoli, jaka ja byłam i nadal jestem głupia :(:(

Jak sobie pomyślę, że ja tu a on tam..:O nie wiem co robi, z kim i jak :O ale to i tak jakiś cud, że znowu jesteśmy razem. po rozstaniu nie mogłam się pozbierać. pamiętam, ile wtedy ryczałam :D byłam przekonana, że juz nigdy się nie zobaczymy. codziennie, dosłownie codziennie wchodziłam na jego profil na fb, a wmawiałam sobie i innym, ze on mnie juz nie obchodzi... śledziłam jego każdy post, zdjęcie, nowych znajomych (szczególnie znajome:O) kilka dni przed naszym "powrotem" snił mi sie kilka razy :D to musiał być jakiś znak :D juz od dawna wierze w sny i horoskopy :) ale teraz to juz tym bardziej niemniej jednak nasz teraźniejszy związek jest dopiero w początkowej fazie, stoimy na kruchym lodzie, kazdego dnia boje sie, ze to sie skonczy niespodziewanie. wiem, ze ten zwiazek doporowadza mnie powoli do destrukcji :D ale nie umiem mu się oprzeć. jest prawie ideałem

Gość Pani Czkafka
złap go na dziecko :)

szok,że to robiłaś po rozstaniu, miałas tyle odwagi, siły? ja po rozs. nie chciałam wiedzieć co u niego, bałam sie zobaczyć inną laskę itp :O dopiero po jakims czasie byłam w stanie dodac jego numer na gg spowrotem do listy i czytac opisy :O :(

musiałam wiedzieć czy ma nową dziewczynę. śledziłam jego profil codziennie kilka razy najgorsze było jak podejrzewałam, ze kręci z moją znajomą..wlasciwie koleżanką (?), która jest cholernie fałszywa ...nie cierpię jej i nawet zniosłabym jego nowy związek ale nie z nią ! pamiętam tą niedawną chwilę kiedy pierwszy raz po roztsaniu się pocałowaliśmy...boże jak mi tego brakowało !! on mnie podnieca na każdym kroku..i teraz tak mi go brak :(