Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubru

Ciąża? ciąża?

Polecane posty

Gość bubru

test negatywny, brak okresu, wszystkie objawy ciąży- własnie się poryczłam na trudnych sprawach, jest mi niedobrze, mam wyższą temperaturę, zmienne humory- albo chce mi się ryczeć albo śmiać, osłabienie, ogólne rozbicie, metaliczny smak w ustach

Gość mikulinkulinka
ile się spóźnia okres?

Gość bubru
ból brzucha jak na okres, tylko mniejszy i tylko chwilami, nie wiem co się dzieje pale okazjonalnie, teraz chce mi się palić jak cholera, mogłabym odpalać jednehgo papierosa od drugiego, czego nie robię

Gość bubru
dopiero 2 dni, miałam mieć w środę, wczoraj robiłam test dziś już mam niestety zamkniętą aptekę, jutro jestem na zjeżdzie na studiach, w niedzieę też, nastepny będę miała jak zrobić w poniedziałek

Gość mikulinkulinka
to spóźnia się ten okres czy nie?

Gość mikulinkulinka
a był jak w zegarku? bardzo możliwe że dzidzius, gratulacje:)

Gość bubru
spóżnia się 2 dni, mam regularny, miałam mieć w środę, dziś piątek, wczoraj robiłam test- wyszedł negatywny

Gość bubru
w sumie w 99% procentach jestem pewna, że to ciąża :) ale ten test mnie martwi, że wyszedł negatywny

Gość E tam!!!!!!!!!!
2dni to żadne spóźnienie.JA zawsze mam jak w zegarku a w zeszłym miesiącu spóźnił się o 4 dni.Nie ma co od razu mówić o ciąży jak się 2 dni spóźnia.A z objawami to wiemy jak jest-jak się podejrzewa to zaraz i objawy się pojawiają. Ale jak chcesz być w ciąży to tego ci życzę.

Gość mikulinkulinka
Jezeli chcesz być pewna zrób poprostu badanie krwi Hcg, może jeszcze jest troszeczkę za wczesnie na odpowiednie stężenie w moczu, a pozatym milion testów się myli więc czemu tu się martwic

Gość jawonkaaa
jestesmy w tej samej sytuacji, ja starm sie o dziecko, okresu nie mam 3 dni, brzuch pobolewa jak na @, mam trądzik który jest rzeczą nienoramlną u mnie, sutki bolą, osłabiona jestem, nawet mi dizś zimno wylazło...nie wiem..niestety test wyszedl negatywnie

Gość bubru
o własnie mnie też wysypało, boję się, że po prostu doszukuję się objawów