Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuskaa1

Pokojowka w hotelu- pomocy!

Polecane posty

Gość gość
Ja miałam fajnie ale musisz być miła i otwarta na propozycje

Gość gość
No to nieciekawie w tym Londynie. Ja pracowalam w hotelu 3 lata, ale w Szwecji i bardzo sobie ten okres chwale. Pracy bylo duzo, nie powiem. szczegolnie latem, ale wlasciciele bardzo mili, goscie - roznie bywalao, ale w wiekszosci tez mili. Duzo napiwkow, darmowe wyzywienie. Fajna praca jednym slowem :).

Gość MagdaDOLNYŚLĄSK
do pierwszej osoby: to fakt, w mojej okolicy jest problem, nie tylko w tej branży...taka już dziura, nic na to nie poradzę, cokolwiek by się wybrało, smutne, ale prawdziwe, takie małe miasteczka jeszcze istnieją i są niestety pomijane/zapominane...niestety wiele moich planów również nie wyszło, bywa, ale to nie jest tak, że się poddaję ! co to, to nie! Co do języka, napisałam ogarniam, bo nie lubię się chwalić :) (poziom C1) a słyszę od wielu osób, że to jest mój błąd, bo właśnie powinnam, ale ja po prostu jestem skromna i miła...a takie osoby jak ja, mają przechlapane w większości przypadków :P Dzięki za odpowiedzi, myślę, że będę po prostu dzwoniła i pytała za robotą, strasznie się denerwuje i trochę boję z tego powodu, to mnie właśnie hamuje w działaniach, bo ja muszę wszystko analizować, pomyśleć, ułożyć, jestem zbyt odpowiedzialna, żeby tak o bez jakiegokolwiek zabezpieczenia próbować,...a już tym bardziej komuś siedzieć na głowie... :)

Gość MagdaDOLNYŚLĄSK
ale jestem już tak zdesperowana, że spróbuje, bo w Polsce czarno widzę przyszłość, to dopiero smutne ...

Gość gość
jak to czarno widzisz? przecież wszyscy chcą z UK wracać do Polski bo tam tak cudownie!

Gość gość
hejo czy ktos z was uczyl sie moze tu www.wshig.pl ? prosze o pomoc :) chcialabym zapytac czy warto tam studiowac i czy jest praca po tym :)