Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 100% obłudy

Dziękujemy PO za nowy wiek emerytalny 67 lat

Polecane posty

Gość 100% obłudy

Posłowie PO w sejmie z dumą głosowali za wydłużeniem wieku emerytalnego do 67 lat! Natomiast Bartosz Arłukowicz brutalnie wyrzucił z pracy 64-letnią sekretarkę, Zofię Szczepańską - czytamy w "Super Expresie". Zofia Szczepańska 9 lat pracowała w Ministerstwie Zdrowia jako sekretarka, została dyscyplinarnie zwolniona tylko dlatego, że chciała, zgodnie z prawem, wykorzystać zaległy urlop. - Na początku marca uzyskałam zgodę ustną szefa, a potem złożyłam wniosek o 14-dniowy urlop. Zrobiłam to w taki sam sposób, w jaki wnioskowałam o urlopy od 9 lat. Wniosek wpłynął 6 marca. Zofia Szczepańska 3 tygodnie później poszła na urlop. Po powrocie do pracy usłyszała, że zostaje... dyscyplinarnie zwolniona, bo nie było zgody na urlop. Rozgoryczona kobieta zastanawia się, że jeżeli nikt nie wiedział o jej urlopie, to dlaczego przez dwa tygodnie nikt nie zainteresował się dlaczego nie ma jej w pracy? Wcześniej kancelaria Donalda Tuska wywaliła na bruk 60-letniego fotoreportera, który szefowi rządu służył wiernie ponad 4 lata.

PO...aby żyło się lepiej.

Gość jaja jak, berety
60 proc. wyborców PO ma posady państwowe, 20 proc. to rodzinka, reszta to pracownicy "słusznych" mediów i establishment, czyli głównie b. funkcjonariusze i partyjniacy. Wszystkie te grupy to pasożyty. Pierwsza wyznaje zasadę: czy się stoi, czy się leży trzy tysiące się należy. Druga bazuje na głupocie pierwszej. Trzecia to najwięksi złodzieje, jakich Polska nie pamięta od wieków. Te trzy grupy utrzymujemy pracując po 60 godz. tygodniowo za niewolnicze wynagrodzenie. Jak długo Waszym zdaniem kraj to wytrzyma?

Gość ryżemu mówimy dość
temu panu już dziękujemy

Gość i8876
i zmienimy a Tusk wraz z koleżkami wreszcie zawiśnie na latarniach

Gość anya rybyyk
pryszcz a ty za takie pierdolenie powinienes zostac zajebanym przez NOP

Gość i8876
pan premier to mi moze zrobic językiem wokoło żołedzia :classic_cool: :D