Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pijedzisiajwodke

zapraszam na wódke

Polecane posty

Gość zpilotemwdloni
nocny mam pod blokiem. moge isc po czysta ;-)

Gość Samaaa
tak przeprowadzilam sie jakis czas temu , teraz to juz ciezko znalesc kogos z kim mozna sie naprawde zaprzyjaznic wlasnie zaufac, mialam kolezanke moze nawet przyjaciolke ale teraz ma chlopaka i ma mnie w dupie ... a co do znajomych , niechce mi sie wychodzic z kims za kim nawet nie przepadam tylko zeby ruszyc dupe..

Gość ja piję w niedzielę
czyli pijesz na smutno? Eeeee tam młody jesteś... 20 lat? Kiedy to było! Całe życie przed tobą;p

ja piję w niedzielę - po alkoholu lepiej sie rozmawia wiec dobrze ze trzezwa nie jestes :D a mi sie drink skonczyl, robie nastepnego :P

Gość ja piję w niedzielę
Samma a to samej wyjśc do ludzi nie można? Wstydzisz się czy jak... potrzebujesz kompanów do rozrywek?

jestem plci zenskiej :D taaa, czas zapieprza a ja nie widze szans na poprawe... o, to moze skoszysz, wystarczy mi palikotowka, moja ulubiona :D

Gość Samaaa
0,7 % trzymam w szafie hehe xd tak dla siebie na poprawe chumoru ... najszybciej idzie wudka sie najebac ^^ moim zdaniem

Gość ja piję w niedzielę
pijędzisiaj...no to zdrówko

to zalezy, czasami wino szybciej kopie, czasami nic, przynajmniej ja tak mam... ja szans nie mam wyjsc na starowke czy gdziekolwiek, mieszkam w malym miasteczku, do klubu sama nie pojade, zawsze jezdzilismy ze znajomymi...

Gość Samaaa
nie nie wstydze sie ale jakos nie mam z tego satysfakcji ... pare meisiecy temu szlam sie najebac bylo fajnie .. znudzilo mi sie to , chce kogos miec myslalam ze wyjdzie tym razem ale powoli trace nadzieje...

samaaa ile masz lat? po co ci chlopak? ja czasami tesknie za miloscia, ale czesciej za znajomymi, przyjaznia, poznawaniem nowych ludzi...

Gość Samaaa
niewiem moze brakuje mi milsoci :) 18

Gość Samaaa
pijedzisiajwodke jezeli brakuje ci znajomych to czemu sie z kims nie zapryzjaznisz czy cos ... tak wgl czemu cie wykluczyli? ile masz lat

bo nie mam takiej mozliwosci, siedze w domu, rzucilam studia, bo mi sie nie podobaly, dlugo by opowiadac, dlaczego, troche mojej winy w tym bylo, troche nie, probowalam odnowic kontakt, ale zebrac o uwage nie bede, chyba ze mi poddasz pomysl jakby to zalatwic, zalezy mi na kontakcie zwlaszcza z jedna kol z tej grupy

Gość pijana>>>
dołączam się do Was:)

Gość Samaaa
no niewiem a niemozesz zaproponowac jakiegos spotkkania probowalas odnowic kontakt ? ta kolezanka co mowilam ze sie odwrucila ode mnie czasem sie odezwie na gg ale jak sie pytalam czy gdzies wyskoczymy to zawsze jakies wymowki a bo to chlopak pryzjedzie... juz zrezygnowlam i mam ja tez szczerze gdzies , ale ty nie mowisz o jedej osobie tylko o paru wiec co nikt z nich nie chce z tb gadac czy jak ?

Gość Samaaa
szkoda ze to nie czat xd

Gość pijana>>>
ha ha wszyscy wolą spać niż oblewać zj...e życie:):)

Gość Samaaa
haha wy serio pijecie ? i jak same xd ja raz pilam sama mam ochote tylko wtedy to juz sie bardzo smutno zrobii

no bo to byla grupa ale z ta dziewczyna mialam blizszy kontakt z tamtymi to tylko imprezy i z nia musze odnowic kontakt rozumiesz?

masz racje, a co Cie tu sprowadza?:D za co pijesz? no na serio pijemy, ja juz lekko jestem wstawiona, dawaj, bdmy walic smuty :D

Gość pijana>>>
coś Ty wcale nie jest smutno :) alkohol jest jak gaz rozweselający:) lek na cale zło tego pier...go świata:)

i mam ten sam problem, tamta tez to czasu nie ma, to inne plany, ile mozna?! chyba wyczula moja desperacje... zapytac jej wprost o co chodzi? czy popierdolic to?

Gość pijana>>>
za to że jestem głupia:( ale trzeba to w końcu zmienić :) 0,5 i jest wesoło:)