Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pijedzisiajwodke

zapraszam na wódke

Polecane posty

Gość pijana>>>
oj bo moja prawdziwa miłośc mnie zostawiła a teraz to jestem z innym bo tak się ułożyło i tak trochę mam to gdzieś tylko mam taki żal że już nie jetem z tamtym i to przez to te nerwy i ogólnie wszystko...a o du..e to wszystko rozbić:( i się napić:)

czyli pierwszych milosci sie nie zapomna?:) fajnie czasami poplakac do romantycznych piosenek i moze kiedys bede przykladna zona i matka ale o tej pierwszej osobie ktora zobaczyla we mnie wiecej nie zapomne :) choc pokochala nie mnie tylko wyobrazenie o mnie, jestem pewna :) ZDROWIE!:)

Gość Samaaa
ja tam nie mam problemu , wczoraj ryczalam dzisiaj wyczalam 2 razy xd zaraz znowu bede ryczec pewnie... moge caly czas wracajac autobusem w szkole ciagle chce mi sie ryczec

oj tez zaraz po rozstaniu ryczalam caly czas i byle piosenka mnie do lez doprowadzala, ale tyle czasu juz minelo, tych emocji juz nie ma, ale jest taki zal i czasami mysle, czy ta osoba o mnie mysli, czy wywalila mnie kompletnie ze swego idealnego swiata, czy pamietam kim bylam, czy kiedys sie jeszcze zobaczymy...?

Gość pijana>>>
szkoda że życie nie jest prostsze:( ja tu się użalam a ludzie mają naprawdę duże problemy

Gość Samaaa
ja sie juz tyle razy przejechalam... ten jest wrazliwy hmm albo moze byl lepiej to brzmi :(

pijana, bo gdybys miala gorsze problemy, to myslalabys o nich, zawsze sa ludzie ktorzy maja gorzej i lepiej i nie da sie tego tlumaczyc ze sa ludzie ktorzy maja gorzej, bo co z tymi co maja lepiej? to co dla kogos jest sufitem, dla kogos jest dopiero podloga

Gość Samaaa
mi tez wszyscy mowia ze to to nie sa problemy, tez tak czasem mysle ... ale po co ja mam zyc jak mnie takie rzeczy przerastaja .. to gorszych rzeczy chyba bym nie wytryzmala , co do zabicia sie hmm pewnie nie ..niewiem , wgl czemu ludzie ktorzy nie chca zyc , zyja? a ktos kto pragnie zyc musi umrzec ... chiala bym oddac swoje zycie komus komu na nim zalerzy :(

Gość Samaaa
pijedzisiajwodke masz racje, wgl moim zdaniem sa rozni ludzie mocniejsci i slabsi.. psychicznie co bylo kiedys np z ta dziewczyna co sie zabila bo ja molestowali czy cos... praktycznie nic jej nie zrobili ? i co zrobila to dlaczego .. np ja bym sie o takie cos nie zabila a ona nie wytrzymala.

nie mozna mowic co by sie zrobilo a czego nie w sytuacji w ktorej nie bylismy. osoby ktore sie zabijaja zabijaja sie bo sa chore, bo czlowiek zdrowy ma naturalny poped do zycia, a w razie zagrozenia zycia walczy jak lwica

Gość Samaaa
no widzisz dla mnie nie byl to by powod zeby sie zabic napewno, bo jak cos sie wydarzy idzie to przerzyc wlasnie zalrzy co ja nie widze sensu nie mam prawie nikogo na kim mi zalerzy i to mnie dobija -.- taka pustka trwa juz pare lat a jest coraz gorzej

mi tez w tym momencie na nikim nie zalezy, no moze na moim psie i co? i chcialabym byc zakochana, nawet nieszczesliwie, zeby czuc emocje, a kolezanka nieszczesliwie zakochana chcialaby miec wyjebane na wszystkich tak jak ja.

Gość Samaaa
pijedzisiajwodke co do tej kolezanki spytaj sie czy sie jeszcze spotykaja tak jak kiedys jezdza na imprezy , bo bys sie zabrala czy cos co powie ci ze nie ma czasu

samaaa ale to wyjdzie na to, ze ja jestem zdesperowana, a chcialam to zrobic w bialych rekawiczkach. wiem, ze jezdza.... wiem i mi tak cholernie zal nagle wszystkiego, kurwa, wszystkiego ze sie pochlastam

Gość Samaaa
ty masz psa ^^ ja tez mam niby sie cieszy jak wyjde na 5 min z domu wyniesc smieci xd ale mnie nie lubi nie przytula sie nic.. nie chce spac u mnie w pokoju..-.- nawet pies mnie nie lubi hehe xd a ja kocham zwierzeta jak jestem u babci na wsi zawsze lapie jakies koty czy psy glaszcze je i one mnie lubia :D chociaz to

Gość Samaaa
tez caly czas o tym mysle a juz rok sie nie pocielam... jakos niemoge a chce , co do chlopaka niewiem co bedzie a tak to chociaz mam na co czekac czy zadwoni czy sie odezwie kedy sie spotkamy czekalam na ten weekend :( i co mam... boje sie ze sie nieodezwie albo powie ze to koniec tak poprostu tego sie obawiam tej pustki ktora zostanie ... nie mam ochoty wychodzic ze znajomymi... co ja bede robic po co zyc ? szkola zawalona nic mnie nie trzyma , jestem zakochana i chce byc nie chce zeby sie skonczylo

Gość pijana>>>
hejjj:)

Gość pijana>>>
dziewczyny jak tam:) macie kaca??

Gość pijana>>>
ja już dzisiaj 7 piwo :(