Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sie doluje

Moja siostra nie ma pracy od 5 lat!

Polecane posty

Gość sie doluje

jak w temacie, nie ma tez zadanego zycia osobistego i mieszka z rodzicami, a jest jus po 30tce. zycie ucieka jej przez palce a ja sie martwie... no nie moge inaczej...

Gość wściekłe słońce
Dużo jest takich osób

Gość samotny242321
Poznaj mnie z nia :)

Gość do autorki...
Współczuje. Ja niby mam męża i pracuje dorywczo, ale nie mam stałej pracy od 4 lat. Wiek 31 lat. Koszmar....

Gość sie doluje
ale MNIE to gryzie, spala, stresuje. czasami rycze po kątach.... ale co ja moge jak ktos sie wycofuje z zycia, za zycia...

Gość do autorki...
Może ma depresje? Zresztą nie dziwie się. Każdy w moim otoczeniu pracuje, dorabia się a ja nie mam nic do powiedzenia. Po części wiem jak czuje się Twoja siostra.

Gość sie doluje
no nie wykluczam ze ma, ale co jak nie chce do psychologa??nie wiem juz jak z nia rozmawiac... przeciez to sie zawsze konczy awantura. dobrze, ze sie z domu wyprowadzilam bo chociaz mi tam bylo dobrze, to nie moglabym dluzej na to patrzec! co ja mam zrobic? :(

Gość kwakwakaczka
Może straciła energie? Polska dołuje milion cv, milion romzow...jakas praca na zlecenie z 5 zł po miesiacu wyrzucaja CIebie... To wykańcza słabszych.

marudzicie, że nie ma pracy a w Warszawie na lotnisku Okęcie im. Chopina jest wolnych prawie sto etatów dla kobiet w służbie ochrony lotniska, aż piszczą aby przed ME 2012 zatrudnić kobiety w SOL z uprawnieniami i umowa od zaraz , czy mam Ciebie tam zanieść na rękach, a może odrobinę własnej inicjatywy zechcesz jedna z drugą wykrzesać ?

Gość sie doluje
no wiem, tak sie chcialam wygadac... z nikim sie nie da na spokojnie na ten temat w mojej rodzinie....

Gość sie doluje
spoko z tym lotniskiem, tylko my jestesmy z wielkopolski. myslisz ze na tych etatach beda placic tyle, zeby sie utrzymac w w-wie? a zreszta ja jestem inna, jak bym nie miala pracy to bym pojechala gdziekolwiek, ale nie ona. rozumiem, ze jest mniej przebojowa, ale chba tacy ludzie tez maja prawo zyc... zyc a nie wgetowac jak ona...

Gość sie doluje
degeneruchom dziekuje, STFU

na lotnisku łAWICA z tego co słyszałem jest podobna sytuacja, czyli kobiety w SOL bardzo mile widziane ale oczywiście może się zdarzyć, że z Poznania trafisz do Warszawy albo do Gdańska , przywiozą i zawiozą , trochę przygody , trochę dyscyplin sportowych zaliczych łącznie ze strzelaniem, za nic nie płacisz, to Tobie zapłacą za Twoją przygodę pod warunkiem ..... że zechcesz :)

Gość sie doluje
dzieki, ale napisze to inaczej: pod warunkiem, ze ONA zechce...

witaj!Co u siostry? Troche abstrachujac od tematu- jestem zdania, ze nie kazdy (choc moze w Polsce prawie kazdy)poszukuje pracy w biurze i nie kazdy chce posiadac samochod i wyjezdzac na wczasy ezotyczne-polacy sa troche tacy malo kreatywni, jedyne to miec prace biurowa i splodzic dzieci , kazdy tylko kasa i dzieciaki !Czy polacy juz inaczej nie potrafia zyc? Moze siostra tez nie chce tego posiadac?Moze jakis wolontariat, pomoc innym?pozdrawiam

Gość gość
Jak sie skonczyla historia Twojej siostry?? Jestem bardzo ciekawa. Jestem w podobnej sytuacji jak ona...