Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalina*

DermatoPoietin Eye Contour - Cudowne serum?

Polecane posty

Gość Kalina.
uzywal ktos? Podobno podnosi gorne powieki a efekt jest porownywanlny z efektem liftingu?

Gość Kajetanka- Waszawianka
Próbowałam ) Dowiedziałam się o preparacie na chwile przed ...zabiegiem korekty powieki górnej. Kurcze - pomyślałam, że zawsze do skalpela można wrócić o ile nie zadziała! Ale zadziałało. Poza tym bałam się liftingu, żeby nie wyglądać jak celebrytka ) Potwierdzam - to jest rzeczywiście cudowne serum. Moje oczy nabrały zupełnie innego wyrazu , bo powieka górna jest jakby uniesiona i oczy mają młody wyraz. Jeden warunek - trzeba stosować zgodnie z zaleceniami - pierwsze serum - pierwszy miesiąc a kolejne w następnym. I żadnych innych produktów pod oczy i na górną powiekę w tym czasie . Polecam . Rewelacja. Trudno dostępne , bo mało kto o tym wie. Ale mega skuteczne! Obawiam się, że jestem już uzależniona od tej linii - teraz stosuję serum na twarz. Jest Genialne!

Gość gość
Witam ,pierwszy raz wypowiadam się na forum ,używam tego kosmetyku od 2 miesięcy ,boże co za bzdura!!!!!! ten krem nic nie robi,ludzie nie dajcie się nabierac ,ja zapłaciłam za to serum pod oczy ponad 600 zł z dostawą i żałuję moglam te pieniądze wydać na botox i ,a ja naiwna baba uwierzylam ,ze podniesie mi powieki hahahahhaha

Gość gość
iwoni1, popieram to co napisałaś, te nici to jedna kompletna bzdura - dziewczyny to serum pomaga jedynie skutecznie wyczyścić portfel. Te zachęcania do kupna tego badziewia, prowadzą naganiaczki lub Ci co zajmują się sprzedażą tego bezskutecznego badziewia.

Gość gość
No właśnie takie znakomite serum, a po przeszukaniu stron internetowych nie znalazłam żadnych opinii na jego temat oprócz kilku polskich, co do wiarygodności których mam podejrzenia.

Gość gość
... No właśnie...