Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jesteśmy na wczasach w tych...

Szybka sonda PO,psl czy PIS? Dopiscie miasto jak chcecie

Polecane posty

Gość Jesteśmy na wczasach w tych...

???

Gość eh.............
Rozumiem że sonda dotyczy "Kogo chcielibyście wywalić na zbity pyszczek" Nie wiem kogo ukamienować jako pierwszego, chyba wszyscy są siebie warci trudny wybór ;)

Gość Vltoo
Prawo i Sprawiedliwość Krk

Gość Vltoo
Ręce opadają

Gość a ja niesmialy
a ja proponuje wszystkich gdzies za ural :classic_cool:

Gość paplitos
Kongres Nowej Prawicy, Kraków.

Gość rostek86
Korwin i NSDAP

Gość 6767676767
Wczoraj był czarny piątek teraz bede musiał pracować do 67 roku życia PO nie liczy sie z człowiekiem

Gość rostek86
do 67 roku życia mogą pracować ludzie tacy jak oni co sobie siedzią i w chuja walą a nie jak ja co, co noc jebie fizycznie w piekarni 11 godzin z jedną nocą wolną w tygodniu, do 50 mnie chuj strzeli ale mogę być dumny ze swojej pracy i po śmierci stanę przed Bogiem z podniesioną głową.

Gość 676767
Ja wyrabiam co tydzień po 57 godz. bez powrotów do domu czyli około 45 min.Lekko nie mam bo to praca fizyczna mam prawie 30 i juz mam kłopoty z kregosłupem a niewiem jak sobie poradze dalej do tej 67 .Co oni nam robią

Gość rostek86
Idioto, teraz dopiero zdrowi są na rentach a chorzy bez rąk nawet uznaje się za zdolnych do pracy, jeśli jesteś taki cwany to ci życzę żebyś stanął w sytuacji tych osób i pokazał co potrafisz, a pewnie nic nie potrafisz usiadłbyś i płakał jak cipa.

Gość master222-nowa wersja
Ludzie nauki popierają PeO?? :D widać było na honorowych listach poparcia ilu faktycznie, akurat w tym PiS bije POpulistów na ryj. A celebryci i ludzie kultury muszą popierać PeO bo prorządowe media by o nich zapomniały więc przestaliby być celebrytami i koło się zamyka.

Gość a ladna jestes
ZLODZIEJE ! ZLODZIEJE!!

Gość Obiecana irlandia dla naiwnych
PO,Psl ,ruch palikota z tym idiotą na czele do worka i w Odre

Gość WysokiBrunet666
ludzie zamiast narzekac wkurwijcie sie w koncu do cholery wkurwijcie sie bo dajecie traktowac sie jak bydlo a jestescie ludzmi do cholery

Gość kendisl
PIS, Warszawa

Gość Was uS
Master222 - masz racje oni musza szanować reke ktora ich karmi.Pamietacie "Siare" z kilera??? On publicznie sie przyznał ze popiera rząd PIS i co kiedy ostatnio widzieliście go w telewizji bądz filmie??? Nie chcą mu dawać rul a to przecierz taki dobry aktor.A ci w wiadomościach czytają to co im karzą bo kto ma MEDIA ten ma.WŁADZE!!! Jakiś Tusk i Palikot gnoją nas we Własnym kraju, to wstyd i hańba

Gość co to widżet
olejcie ferdynanda bo on celowo judzi, tak już ma, wyssał z mleka żydowskiej żonki :) ja na kasę nie narzekam, dobrze mi sie wiedzie, ale śmieje sie z tych co głosowali na PO a teraz płaczą:D oj naiwniaki :D moj wybór - PiS jestem z Berlina

Gość Was uS
PIS Kraków

Gość co to widżet
a zgadzam się, dobry aktor, teraz musiał robić za twarz Wilkinsona bo tyle zostało mu :( albo zdjęli z anteny Plebanie i wrzucili jakieś galeryjki, już nie mówiąc o TVNie który lansuje nieróbstwo, patologię, homoseksualistów (nic do nich nie mam ale wkurza mnie natrętna promocja gejów i lesbijek!) w co trzecim odcinku w-11 i detektywów jest wątek homo, no ludzie, jest Europa, ale geje to 5% społeczeństwa a nie 33!

Gość zero odpowoeiddzialnosci
dlaczego politycy w POLSCE uważają , że za decyzje polityczne nie można siedzieć? przecież to jest mówienie wprost : ROBIMY WAM ŹLE I NIE CHCEMY ZA TO ODPOWIADAC

polityczne prowienencje mozna u elementu wyborczego po stanie uzebienia poznac, Ci z zadbanym pelnym zdrowym uzebieniem , Europejczycy na poziomie to zwolennicy PO. a bezzebna biedota jest za kaczyzmem zreszta za kazdym kto im obieca ze ich dozebi

jasne! te polaczkowe przybłedy , które uwielbiają byc obsikane w parku w Londynie przez przechodzącego przezeń Hindusa najpierw ślizgały się w kraju licząc na etacik za nieróbstwo ale jak nie wypaliło to tam tyrają bo wychodzą z założenia , że tam OJCZYZNA GDZIE PINIENDZE! to zamknć te swoje odbytnice zwane gebą nt Polski. nie tu dochód wypracowujecie przybłedy Europy ni podatek płacicie