Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkagwiazdeczka

strasznie sie czuje . Jest mi bardzo slabo

Polecane posty

Gość malutkagwiazdeczka

wczoraj wyszlam ze szpitala. Dzisja zaczal sie 10tydz ciazy. Mialam stwierdzone poronienie zagrazajce. Usg dobrze wyszlo. Serduszko bije. Jednak nie pokoi mnie to jak sie czuje w szpitalu przedwczoraj mialam goraczke ponad 38... Wczoraj bylo mi tak slabo ze o malo kilka razy nie zemdlalam. Nie mam apetytu. Dzisja nie czuje sie ani troche lepiej co sie dzieje????

Gość malutkagwiazdeczka
dodam ze wczesniej czulam sie dobrze. Procz boli podbrzusza z ktorymi wyladowalam w szpitalu. Teraz czuje sie gorzej niz wczoraj... Co mam robic?

Gość zbijał trunę jak nie wiesz co
robić :p

Gość malutkagwiazdeczka
nie wiem czym to jest spowodowane. Lekarze nie przejeli sie goraczka bo badania byly wporzdzadku. Teraz goraczki nie mam ale nie mam sily nawet wstac z lozka... Co wstane robi mi sie slabo. Mam tego dosc. Nie wiem co sie dzijeje nie chce wyladowac z nowu w szpitalu

Gość malutkagwiazdeczka
prosze pomozcie:

Gość mamama27
no to leż - nikt ci nie każe wstawać - ja nie miałam żadnych bóli itd ale też mi było słabo - mdlałam i słabo mi się robiło - nie mogłam chodzić do marketów, do kościoła - wszędzie gdzie było dużo ludzi - zasłabłam w pracy i poszłam na l4 bo się bałam że spadne ze schodów itp a prace miałam przynieś podaj pozamiataj - potem było już tylko lepiej, wysypianie się kiedy mi się zachciało, jedzenie kiedy i co mi się zachciało - pomyśl co byś zjadła i jedz to jak nie masz ochoty na nic - ja też miałam takie wstręty że nieraz jadłam frytki bo tylko na nie miałam ochote - witaminy, odpoczywanie, sen, zero stresu i będzie dobrze

Gość malutkagwiazdeczka
wlasnie musze wstawac. Mam 2 letnie dziecko. Ta ciaza teraz jest nieplanowana. Strasznie ja znosze a najgorsze ze nie wiem dlatego.... Marwie sie ze tego nie zniose to dla mnie zbyt trudne. Nie mam apetytu jest mi slabo... Boje sie kolejnego pobytu w szpitalu ktorego nie dam rady zniesc.

a masz jakaś pomoc mamę teściową ? a syn może niania na 6 h

Gość malutkagwiazdeczka
nie stac mnie na nianie niesety moja mama jest chorowita a tesciowa pracuje z tesciem takze nie moge lezec caly czas

Gość malutkagwiazdeczka
pomoc mam raz na kilka dni jesli to mozliwe wiec musze sobie jakos dawac rade... Moze jakies herbatki pomoga na te oslabniecia i brak apetytu?... Nie chce by cos sie zlego stalo

o to trzeba było pytać lekarzy co możesz pic by wzmocnić wiem że falvit zawsze wzmaga apetyt jest i falvit mama moze wypróbuj

Gość malutkagwiazdeczka
a co oznacza te poronienie zagrazajace? Czy mozna latwo stracic dziecko dlatego tak sie to nazywa???

Gość malutkagwiazdeczka
jjak bylam w szpitalu to az tak zle sie nie czulam. Mialam jedynie goraczke... A teraz czuje sie jakby tir po mnie przejechal... Nie mam na nic sily ... Nie mam apetytu nie mam sily jkreci mi sie w glowie... A moj lekarz edzie dopiero we wtorek.. Takze nie wiem co robic

Gość szafkasofii
przykro mi, musisz zorganizowac sobie jakas pomoc, pogadaj z mezem, razem cos wymyslicie

Gość zozojga
Po pierwsze, nalezalo o wszystko wypytac lekarzy a nie baby na forum 😠 To raz. A dwa, ze musisz pogadac z mezem i jakos zorganizowac pomoc dla siebie i opieke nad dzieckiem. Skad sie biora takie nierozgarniete kobieciny? :O

Gość malutkagwiazdeczka
tlumacze wam ze lekarze przepisali mi tylko luteine i tyle powiedzielize jest dobrze wyniki dobre a po powrocie do domu czuje sie strasznie....

Gość junn
to do innego lekarza się wybierz.