Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pamela1999

Antidral

Polecane posty

Gość Pamela1999

Hej! Strasznie sie poce dlatego kupiłam jakiś rok temu Antidral w aptece. Stosowałam go kilka razy co chyba 3 dni na noc ale nie zadziałał. Teraz poczytałam troche, wyciągnęłam go z szafki i smarowałam 7 dni pod rząd na noc. Niestety nie zadziałał :(. Nawet troche mi skóre podrażnił... Czy to możliwe żeby tak mocny środek po prostu nie zadziałał? A może nie stosować codziennie. Teraz spróbuje smarować co 1 dzień. POMÓŻCIE. Co jest! Niedługo lato i wiecie... ps. moja mama ostatnio kupiła Etiaxil dla siebie, ale nie pozwala mi spróbować.

Gość malaaaa1991
na mnie działał to nie wiem dlaczego tak jest.

Gość evee80
na mnie też działa rewelacyjnie.. może to z jakiejś choroby się tak pocisz, a nie poprostu z nadpotliwości..

Gość Pamela1999
nie, bo w domu sie nie poce tylko jak gdzieś wyjde

Gość lucija
ja tez w domu nie, stosowalam go na noc gruba warstwe , rano zmywalam, i smarowalam zwyklym antyperspirantem a czasem juz rzadnym . potu bylo mniej;) owiele mniej, na pewno codziennie nie mozna go uzywac , wystarczy co 3 dni a potem raz na tydzien

Gość cukiereczki
Mi się tez początkowo wydawalo, że nie działa ale ja smarowałam się nim rano przed wyjsciem z domu. Zalewałam sie potem, pamiętam jakie miałam mokre zakola pod pachami, chodziałm do łazienki i odsączałam na papierze toaletowym. W końcu jednak postanowiłam zrobić tak, jak mi siostra mówiła. Smarowałam co noc, przez pierwszych kilka dni dalej się pociłam jak szczur az w końcu załapało :D Teraz używam go tylko w weekend, oczywiście zdazra się, że się spocę ale nie mam wtedy takich ogromnych plam. Kiedyś to się pociłam nawet jak było zimno.

Gość pomarańczowakredkaświecowa
ja używam etiaxil od kilku lat i jestem zadowolona. o antidralu nic nie wiem...

Gość ghhty
Antidral ma 2 razy więcj chlorku glinu niz Etiaxil za to jest 2 razy tańszy :D Podobno fajnie też działa Bloker Ziai, kosztuje 6 zł.