Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonheur88

Samotne macierzyństwo

Polecane posty

Gość bonheur88

Cześć Dziewczyny, Zostałam samotną matką, nie tak dawno zaledwie 6 tyg temu, podjęłam tą decyzję z wielkim bólem i cierpieniem...Jestem na 5 roku studiów i aktualnie zmieniłam temat pracy magisterkiej na problemy życiowe samotnych mam. Szukam mam które troszkę mi w tym pomogą opowiadając mi swoją historię problemy, rozczarowania, marzenia, plany na przyszłość. Chciałabym żeby ta prace pomogła mi nie tylko w ukończeniu studiów ale też w codziennym życiu aby pomogła mi choc trochę odpowiedziec na pytanie, jak żyć? Chętne do rozmowy mamy zapraszam do kontaktu pod nr gg: 4956318 lub na maila margarita@buziaczek.pl< /a> Z góry dziękuje za pomoc;*

Gość lnuzdaaa
dzieci sie robi z odpowiedzialnymi facetami, a jak sie idzie do łóżka z byle kim to sie zabezpiecza, i ty jesteś studentką, a taka niedouczona

Gość bonheur88
Żal hehe Jak Twoim zdaniem lepiej zostać z mężem który zaczął sie znęcać nad Tobą psychicznie i nagle poczuł że się nie wyszalał w młodości to gratuluje głupoty, jak nie wiesz jak prawdziwe życie wygląda u nie których to się nie wypowiadaj a jak Ciebie predzej czy później dopadną jakies kłopoty to może zrozumiesz.