Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa_26

Zaproszenia - ciekawe

Polecane posty

Gość Ewa_26

Czy macie namiary na kogoś, kto robi fajne zaproszenia ślubne? Zależy mi na oryginalnej formie, żeby się wyróżniały. I oczywiście cena, żeby była rozsądna ;) pozdrawiam!

Gość bomboladkaaa_aaaa
ostatnio robiłam zaproszenia z warstwami tj. zaproszenie kwadratowe, z pięcioma karteczkami nałożonymi na siebie (tworzą tzn schody), przewioązane wstążką. nazwy zakładek można wymyśleć swoje. Oddzielnie jest mowa o przyjęciu o ślubie a na jeszcze innej jest umieszczony cytat . Wszytsko jest jasne i forma jest oryginalna w razie pytan pisz: slubniczka@wp.pl

Pytanie co to jest rozsądna cena za ręcznie wykonane zaproszenia?

Gość Aneta_b
Ja polecam Ci tę stronę: www.bbstyle.pl Mają ciekawe pomysły. Cena chyba też rozsądna, bo wykonanie jest bardzo dokładne i odróżnia się od wielu sztampowych wzorów. Kupowałam u nich zaproszenia na nasz ślub i polecam każdemu, bo gościom się bardzo podobały. :)

Gość Ewa_26
Tak 5-6 zł - wiem, że taniej nie ma sensu, żeby były dobrze zrobione

Gość Magłorzata Karwecka
Ja również zamawiałam w bbstyle. Wykonane naprawdę dobrze, myślę że mogę śmiało polecić. Gosia.

Za taką kwotę to mi się nawet nie chce robić zaproszeń, sorry w tej cenie to mogłabym co najwyżej zrobić projekt w Corelu i oddać go do drukarni. To smutne wszystko ma być oryginalne, dopracowane i kunsztowne ale kosztować jak masówka.