Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kama1903

dziwny brzuch

Polecane posty

Mój brzuch wygląda mniej wiecej tak: http://m.onet.pl/_m/116c79d95c4ed1b379f84079b4d011ab,62,37.jpg i nie moge schudnąć. w ciagu półtora miesiąca zrzucilam 1,5 kg. odzywiam sie zdrowo, jem male posilki co 3 godziny i pije ponad 2 l wody dziennie. ograniczam słodycze. Nie jestem w ciąży, bo nie uprawiam seksu i mam skrzywiony kregosług, wiec stoje prosto mimo ze tego nie widac. jak juz schudne w brzucha to tylko w odcinku górnym (od mniej wiecej zołądka w góre) a dół wyglada jak balon.. co robic :< i dlaczego tak mam? czy uda mi sie schudnac?

Gość patss
idź do ginekologa, tak na wszelki wypadek...;)

Gość van1lLa
Skoro "mniej więcej" tak wygląda Twój brzuch to zapewne nie jest to Twoje zdjęcie, więc być może przesadzasz. Dla mnie ten brzuch na zdjęciu to jest ewidentna ciąża, opcjonalnie nowotwór. Co do naturalnych proporcji, to niestety nie da się ich zmienić odchudzaniem. Jedne kobiety są chude a i tak mają szerokie biodra, inne nie mają wcięcia w talii itd. Więc być może taka Twoja uroda

to jest mój brzuch, a w ciazy nie jestem bo nie uprawiam seksu. mam 16 lat.

miesiączkuje co 30-38 dni.. tak różnie.. w zakrecie co 30 do 38 dni.. czasami zdarza sie ze nie mam..

teraz zbliza mi sie okres, ale jak sie skonczy to mam zamiar pójść.