Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Nie zdałem dzisiaj matury ale w tym roku napewno zdam egzamin zawodowy

Polecane posty

to sobie mogę obiecać a do matury będę się po prostu uczył. Od przyszłego tygodnia znalazłam sobie pracę :) w której zarobie 1500 na rękę :) więc będę miał forse na korki z angielskiego, matematyki oraz na logopede :)

Dlaczego w jednym zdaniu piszesz w dwóch rodzajach ?

Gość to ty jestes szczeniakiem
hahahahahaha 19 latek hahahahahah

Oblali mnie dzisiaj z angielskiego ustnego (zdaje po raz drugi) w tamtyk roku nie zdałem. Nie mam 19 lat, ukończyłem technikum :) rok temu. Mam 22 lata, w szkole miałem rok w plecy :)

Gość grtugthtfd
dokładnie-męski i żeński w jednym :) to może Ty jesteś ..obojnak ?;d

Gość grtugthtfd
22 leti facet który chwali się że za rok zda maturę-Boże widzisz i nie grzmisz. ja rozumiem generalnie że raz coś może człowiekowi nie wyjść albo być z czegoś

A ja znam osobę która trzy razy nie zdała matury. I co? nie było wtedy nawet matematyki na maturze i po prostu nie zdała. A za czwartym razem zdała, poszła na studia i teraz piszę doktorat.

Gość ewaaaadede
sorry ale żeby nie zdać ustnego to już trzeba nic nie powiedzieć i nie rozumieć...

Potrafisz odpowiadać na proste pytania , czy po prostu ich nie zauważasz dla własnej wygody ?

Imperia o jakim pytaniu mówisz? Druga sprawa taka że mam wade wymowy i mogłem być trochę niezrozumiały.

Gość ewaaaadede
no musiales bardzo malo mowic,bo raczej na ustnym nie maja w zwyczaju udupiac,zwlaszcza majac swiadomosc,ze i tak masz w plecy. a po drugie,moze zdales ze wszystkiego innego mature i mozesz to w sierpniu poprawic

Cofnij się do 16:36 . Ponadto wada wymowy w Twoim wypadku nie ma nic do pisowni .

No właśnie też tak myślę. Na 100% mam zdany język polski i język polski ustnym :) zdałem już w tamtym roku. Jeszcze tylko niewyjaśniona sytuation z matematyką i angielskim pisemnym :)

Nie jest to taka wielka wada wymowy (w Literze C wymawiam S a w litecze Cz wymawiam Sz) pora to zmienić :) co do pisowni to przejęzyczyłem się, może specjalnie taki napisałem :P

Wcale mnie nie dziwi , że nie zdałeś matury :D Po temacie