Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asteralka

co to ma znaczyc? - POMOCY

Polecane posty

Gość asteralka

Mam prawie 17 lat, mieszkam w anglii, ale postaram sie zmieniac nazwy szkol na liceum i gimnazjum zebyscie wiedzieli o co chodzi. Otoz mam kolege ktorego poznalam w tym roku bo zaczelismy liceum. poznalam go przez kolezanke ktora tez poznalam w tym roku, ale dobrze sie dogadujemy, widzimy sie codziennie i zostalysmy przyjaciolkami. ten kolega jest jej dobrym przyjacielem, chodzili razem do gimnazjum i podstawowki, znaja sie od malego, wiec duzo o sobie wiedza. obaj sa anglikami. w anglii lekcje sa pomieszane z innymi uczniami wiec na kazdym innych przedmiocie widze inne twarze. mamy tez wolne lekcje, czyli kiedy mamy sie samemu uczyc w bibliotece lub na korytarzach gdzie tez sa komputery, po prostu robimy co chcemy. i otoz z tym kolega nie mam zadnych lekcji oprocz tych "wolnych godzin". wiec razem: ja, ta moja przyjaciolka, on, inna kolezanka i czasami jeszcze jedna kolezanka spedzamy razem czas. ostatnio wczoraj zauwazylam ze ten chlopak zaczal mi sie strasznie psocic dla zabawy i zebym sie zasmiala. zabiera mi myszke od komputera, laskocze mnie, lubi mnie czasem wystraszyc. kiedy jestesmy wszyscy skupieni na pracy, czasami jak na niego spojrze to on patrzy na mnie a pozniej sie spyta czemu na niego patrze (z takim usmieszkiem na twarzy), mimo ze to on na mnie patrzyl caly czas. ostatnio jak bylismi grupa w stolowce, on usiadl kolo mnie i to dosyc blisko az sie rekami stykalismy mimo ze obok mial jeszcze kupe miejsca. nie wiem czemu tak robi, czy to z przyjazni czy mnie podrywa? jedne jego kolezanki smieja sie z niego (ale wiecie tak po przyjacielsku) ze podoba mu sie ta jedna dziewczyna co spedza z nami te "wolne" lekcje. ale on sie wypiera (chociaz nie mowi tego stanowczo ze zloscia) a ta jego dobra przyjaciolka co zna go bardzo dobrze nic takiego nie gada, ale jak czasami on mi sie psoci to do smiechu gada zebysmy przestali flirtowac. on wtedy nic nie odpowiada, nawet nie powie ze nie flirtujemy. raz ta przyjaciolka wmowila mi ze on mi sie niby podoba (a wcale tak nie jest, traktuje go jak przyjaciela). teraz nie wiem o co tu chodzi, czy on do mnie sie przystawia skoro te kolezanki gadaja ze podoba mu sie niby ta inna? dodam tez ze wczoraj jak mi sie tak psocil to nie bylo tej dziewczyny... acha, i on nie jest typem casanovy jakby co... wiem ze to troche dziecinne ale meczy mnie to. napisalam troche w chaosie ale sie niestety spiesze :(

Gość asteralka
nikt nic nie powie?

Gość Władysława 1948
nie

Gość lopae
urzekające :classic_cool:

Gość u6uu6u6u67
2569 odcinek "Klanu" :D

Gość asteralka
ale jestescie niemili :(

Gość asteralka
generalnie to brudne z was cwieluchy :O

Gość asteralka
a dobra, nie to nie ku**a nie bede sie prosic... :s

Gość takie podchody w liceum?
Bo na podstawówkę wygląda :) Prawie dorośli ludzie tak się nie wygłupiają...

Gość asteralka
takie podchody w liceum? no wiem nie? tez wlasnie pytam o co chodzi, bo juz mnie to zaczyna denerwowac. powinni byc powazni

Gość takie podchody w liceum?
widocznie anglicy są jeszcze bardziej zdziecinniali niż polscy chłopcy :) Odpuść sobie a jego do piaskownicy wyślij, albo na drzewo :)