Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bp. pomocniczy

Niewiązanie się z kobietą jest grzechem, odpowiecie po śmierci

Polecane posty

Gość bp. pomocniczy

za zakopanie talentu w roli, mówią oczywiście do wierzących a z tymi co nie wierzą stanie się oczywiście to samo

Gość Renata68
dlaczego tak myślisz?

Gość Renata68
analogicznie niewiązanie się z mężczyzną też jest grzechem?

Gość bp. pomocniczy
Bóg stworzył mężczyznę dla kobiety a kobietę dla mężczyzny, nie chcesz się wiązać wstąp do zakonu albo zostań księdzem a nie pałaj żądzą lepiej bowiem znaleźć sobie żonę niż goreć jak to powiedział już św. Paweł

Gość rozwiązły ksiadz proboszcz
generalnie każde niewiązanie się jest grzechem jesli pracujesz na czarno a nie na umowę też musisz sie z tego wyspowiadać

Taak strzeżcie się prawiki albowiem bramy piekieł już czekają na was! :D

Gość RaZR
Można żyć samotnie we wszelkiego rodzaju wstrzemieźliwości i to nie jest grzech.

Gość bp. pomocniczy
Chyba że jesteś trzebieńcem - bo są jak to ewangelia powiada tacy co się z łona matki takimi urodzili albo ich ludzie takimi uczynili niezdolni do małżeństwa, azali jeżeli nie jesteś trzebieńcem żeń się a tak unikniesz kary na sądzie ostatecznym

Gość Nhuguniogugguf
A jak sie nie chce wiazac to co? Cipke mam sobie zatkac?

Gość rozwiązły ksiadz proboszcz
autor dobrze prawi każda wolność jest niebezpieczna i zagrożona wiecznym potepieniem

grzechem jest marnować talent kobiet w "stosunku" do mężczyzn , wiec talenty muszą być cenione .... :classic_cool:

Gość bp. pomocniczy
Mój długi penis pozwala dorabiać mi do pensji. Używam go mianowicie jako sznura nośnego do windy towarowej w Pałacu Kultury. Otrzymuję za to tytułem wynagrodzenia deputat węglowy i raz na miesiąc słoiczek wazeliny doodbytniczej. ;)

Gość ci co sie nie zenia
maja miec pieklo po smierci a ci co sie zenia maja pieklo juz za zycia.

Gość RaZR
Chcesz powiedzieć że muszę się ożenić po to aby nie popaść w rozpustę? A czy ma znaczenie czy zwiąże się teraz czy za pięć lat?

Gość bp. pomocniczy
Bo mężczyzną i niewiastą stworzył ich, i z żebra Adamowego kobieta powstała tak że zachwycony Adam zawołał ta dopiero jest kość z kości i ciało z ciała mego, dlatego opuścić ma człowiek ojca i matkę swoją i związać się ze swoją żoną tak ściśle że mają być jednym ciałem

Gość bp. pomocniczy
Jestem interesujący bo przez 98 minut codziennie wpatruję się hipnotycznie w puszkę po pasztecie popularnym z Biedronki, wyobrażając sobie, że to mój szkolny kolega Jaźwiński Ryszard (obdarzony zajęczą wargą i skoliozą), który pod wpływem mego mesmerycznego wzroku przemienia się w skrzyżowanie legwana zielonego z Rowanem Atkinsonem i zapina mnie brutalnie w mego lekko nieświeżego wedla :):):):)

Gość Renata68
czasem to niewiązanie się jest jedynym rozsądnym wyjściem z sytuacji, kiedy np. mężczyznie umiera żona i on nie chce więcej się z nikim wiązać. Podobnie kobieta, głównie chodzi tu o dzieci, które mogą tego nie chcieć

Gość bp. pomocniczy
Zwabiam do piwnicy pudla mojej sasiadki układając ścieżkę z rodzynków które tak uwielbia. I potem kiedy serią pulsujących strzałów ejakuluje wewnątrz jego ciasnego anusa jestem tak wilgotny że jadąc windą muszę posypywać się talkiem. Boję się że sąsiedzi odkryją naszą miłość :(...

Gość bp. pomocniczy
A czy ma znaczenie czy zwiąże się teraz czy za pięć lat? Na wszystko jest dany czas pod słońcem jak powiada Księga Mądrości, jest czas na siew i czas na zbiory, ożeń się więc w swoim czasie

Gość bp. pomocniczy
Dzisiejszego ranka znowu przegrałem życie nie potrafiąc postawić się swojemu ojcu, który zaczął mnie z rana zapinać analnie kwiląc przy okazji "oh, mamusiu...". Z tego powodu postanowiłem popaść w autyzm nabyty, dzięki czemu ojciec nie będzie chciał mnie ruchać, gdyż ruchanie kukły, która nie ma zhańbionego wyrazu twarzy nie jest podniecające. 🖐️

Gość bp. pomocniczy
Renato lepiej żeby się nie wiązał ale jeśli ciężko mu wytrzymać niech się wiąże, ma do tego pełne prawo. Lepiej niech się wiąże niz by miał żyć w rozpuście

ale to tylko nauczane ap . Pawła o on znany był ze swojego niechętnego stosunku do małżeństwa na nawet częściowo do kobiet . ale prawdą jest ,że lepiej żyć w prawowitym związku niż puszczać się z kim popadnie .

Gość bp. pomocniczy
Wybrałem się do mojego kolegi piętro wyżej, niestety tuż przed drzwiami natknąłem się na przyciszone okrzyki jego matki "tak...! rżnij mnie, zenek...!". Poszedłem więc do piwnicy bloku, gdzie spotkałem Chudego i Grubego. Zacząłem z nimi nagrywać rap piosenkę "Ruchaj życie", gdyż piwnica ta była prowizorycznym studiem nagraniowym. Teksty piosenki są m.in. następujące: Lajf is brutal więc ruchaj go, brutal tak jak ono ciebie wyruchać chciało oo, nie bądź cwelem nie daj się

Gość Krystian BBBB
Jak mawiał Kant czyń tak żeby twoja norma stała sie obowiązującym prawem. Jeśli normą prawiczków jest nie wchodzenie w kobietę i ta norma stała się obowiązującym prawem to nie trzeba III wojny światowej i ludzkość umiera