Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaFilipkaaaa

Jedno male pytanie.

Polecane posty

Gość MamaFilipkaaaa

Co dzis zjadlyscie przyszle mamy?

Gość kasia mamunia....
mamo filipka czy ty nie masz nic innego do roboty tylko zakładanie topiców z głupimi pytaniami.

Gość co zjadłyście...
arbuza.

Gość ToIJa
Alez Ci nikt nie kaze na te glupie pytania odpowiadac..

Gość nie każe owszem
ale zasmiecasz forum, tytuł jakbyś potrzebowała pomocy, człowiek wchodzi traci czas a tam takie durnoty czy ja za mało jem, czy za dużo, czy moje dziecko wystarczająco kopie, czy nie za mało kupy zrobiłam.... małolata, dopiero bedziesz miąał problemy jak się dziecko urodzi , chyba co drugi topic bedzie Twój.

Gość Edyta*
3 bułki z masłem zielona sałatą, serem żółtym i pomidorem banan serek danio waniliowy talerz zupy pomidorowej z ryżem (pewnie gdzies koło 400 ml) 3 krokiety + szklanka barszczu lód big milk jabłko, 3 kiwi całe pudełeczko (nie wiem 200-250 g) śledzi w śmietanie kistke winogron kiełbaske, plaster karczku, szaszłyka- wszystko z grilla + 5 kromek chleba i chyba ze dwie miseczki dwóch różnych sałatek do grilla (tzatziki i sałata zielona, pomidorki koktajlowe, ogórek, ser feta)

Gość wszystko co najsmaczniejsze
na śniadanie kebaba- śniadanie musi być wartościowe jako przekąskę warzywną frytki na obiad pizze (jest w końcu dużo warzyw na niej, mięso, ser- samo zdrowie) na podwieczorek należy zjeść owoc- pozwoliłam więc sobie na słoik dżemu na kolację coś lekkiego, co nie zapcha żołądka- dzisiaj więc stawiam na chipsy Oczywiście wszystko suto zapijałam colą Grunt to zdrowe odżywianie. Dobrze, ze pytasz na forum. Dzięki naszym poradom możesz zmodyfikować swój jadłospis

Gość akleikuk
jak masz problem z zywieniem ciężarnej to wrzuć w google co i ile powinna jeść kobieta w ciązy a nie wydurniaj się tutaj. Po co o to wiedzieć, jak napisze że zjadłam ogórkową to co? też sobie ugotujesz?

Gość jej znowu ta
mama filipka ze swoimi pytaniami na poziomie nastolatki.

Gość fdggasgag
a moze interesuje cie rowniez, ile razy pruknełam?

Gość ;lj;kvhnb
propozycja na następny topik: DROGIE MAMY, JAK WYGLĄDAŁA DZIŚ WASZA KUPKA? BYŁA ZIELONA, BRĄZOWA, RZADKA A MOŻE TWARDA JAK KAMIEŃ. PISZCIE! NIE WSTYDŹCIE SIĘ!!!

Gość czarna zuzanna
tak kiedyś mama filipkaaa założyła topic pt. czy nie mało zjadłam dzisiaj? teraz kolejny... może pomyśl o wizycie u dietetyka.

Gość czarna zuzanna
miało być nie za mało :)

Gość mamaniemama
nudzi Ci się? Ludzie tu mają poważniejsze problemy. A jedz co chcesz!!!