Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WP.

Mam majowe kompleksy, jestem opalony. Biała skóra to piękna skóra

Polecane posty

Chcę być biały, ale wtedy nie mógł bym na słońce wychodzić, po za tym śmiesznie wygląda jak twarz jest opalona a reszta białe, a ja chciał bym być cały biały. Taka moja i rasa. Nie lubię być opalony, wkurza mnie te słońce, bo za chwilę jak cygan bedę wyglądał i wtedy żadna już na mnie nie spojrzy. Biała skóra to piękna skóra!!

Co z tego jak się piszę, nie jestem w pełni Polakiem, więc mogę takie błędy robić, bo w połowie jestem Niemcem.

note avec profonde-Pisałem na Niemieckich forach, ale kiepsko piszę po mniemiecku, robię tragiczne błędy i gafy, a tam dużo tursów i jak takiego jak ja wyczają, to pod nickami niemieckimi starają się mu dopierdolić ile wlezie. Tacy są turasy i murzyny.

Gość dissolved girl
Mleczko do opalania SPF 50 i po problemie 🖐️

dissolved girl-Będę wtedy biały?

Gość Maślaneczka
Opalenizna nie konfliktuje się z teoriami rasistowskimi. Kiepska prowokacja.

WP./BSA, jak będziesz używał kremu z bardzo wysokim filtrem to się nie opalisz, nie wiedziałeś?

Bielyje Rozy-Nie używam kremów, bo to zbyt kobiece, a moja skóra powinna się palić na słońcu a nie opalać. Ale długo niestety muszę przebywać na słońcu i się opala a nie pali.

Moorland-Aż tak mnie nie lubisz :(

śmieje się przecież :P a poważnie, to weź się dobrze gąbką wyszoruj i poważnie - nakładaj krem z filtrem - chociażby dla zdrowia.

Gość dissolved girl
Smaruj się przed każdym wyjściem na słońce, to się nie opalisz.

Moorland-Nawet tego nie mam w domu a wstyd mi to kupić, to nie to samo co kupić prezerwatywy, to człowiek kupuje z dumą. A tak to ostanio jedna kuzynka z Niemiec owiedziała mi że ładnie wyglądam, jak ...turek:( zdołowała mnie:(

to żaden wstyd, tym bardziej jak masz się nabawić poparzeń słonecznych.

WP, jak ci wstyd to może od razu załóż worek na głowę, albo zaczekaj na moment zamknięcia drogerii czy apteki i pod osłoną nocy rąbnij jakiś krem z wysokim faktorem

Bielyje Rozy-Nie przejdzie to, bo w aptece wszyscy mnie znają, kupuję tam lekarstwa dla swojego psiaka, a mam tylko jedną aptekę. Po za tym szkoda mi kasy, po drugie to śmierdzi, mój pies nie lubi takich zapachów i podobno przyciąga to pedałów, a ja ich nie znoszę, do tego głowa świeciła by się mi jak psu jaja. Bez sensu te wasze rady. Żebym chociaż powodzenie miał większe, ale jakoś nie widać. Za mało w lesie przebywam, lasy wykarczowano i pola powsytały, gdybym chodził lasami, to problemu by nie było.

Śmieszny Student-Jak to nie ma? Człowieku, żebyś wiedział ile spraw przez nich miałem, to byś się zszokował, a gdybyś wiedział ile spraw nie miałem bo mi się udało, to byś nie uwierzył. Gdzie ty mieszkasz? W jakieś zapyziałeś wsi?

W Gdańsku są głównie Chińćzycy (ale oni są spoko, nikogo nie wkurwiają) i Hiszpanie z Erazmmusów (spoko ziomale, tylko szybko przy wódce odpadają.

WP. "...podobno przyciąga to pedałów" Tak, zaraz ruszy na ciebie horda napalonych 'pedałów' i nie będzie cię chciała zostawić w spokoju. "...do tego głowa świeciła by się mi jak psu jaja." Fakt, im większy filtr tym krem tłustszy, ale innego sposobu nie ma, no chyba, że w ogóle nie będziesz wychodzić z domu.

Bielyje Rozy-To jak sobie radzi taka Aryjka jak ty. Jest jakaś szansa że cię zobaczę? W końcu chyba coś mi się należy za te twoje prześladowania. Skąd jesteś?

Śmieszny Student-Nie lubię Hiszpanów, przekonał mnie do ich niechęci jeden człowiek...Do zółtków masz nie co racji, robiłem z nimi interesy i w porządku ludzie. Mam na myśli Wietnamczyków, znam ich historię z wojny z Wietamie i należy ich szanować, bo zdolni i myślącym narodem są.

Krwawa Wilczyca-Jak bym miał taką piekną dziewczynę jak ty, to byś mi pewnie kupiła. Daj jakieś namiary na siebie. Czemu nie chcesz mi maila podać? Nic nie stracisz, nie jestem złym człowiekiem, podaj mi tylko maila, proszę :)

Krwawa Wilczyca-Czemu mnie skreślasz? Ja chcę tylko twojego maila, przecież to nie oświadczyny. Nasi dziadowie walczyli w ramię w ramię w jednej armii, walczyli o to, abyśmy mogli teraz popisać, a ty mi nawet maila nie chcesz dać, bo jako człowieka to skreślasz mnie od razu. mimo że dużo nas łączy. Czemu jesteś taka niemiła w stosunku do mnie? Co ci złego zrobiłem? Czemu tak szybko skreślasz ludzi?