Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julez

smart lipo - po zabiegu

Polecane posty

Gość Julez

mam pytanie do osób które poddały się smart lipo. Zastanawia mnie czy żywiąc się jak przed zabiegiem, po jakimś czasie nie zaczęły odnawiac się komórki tłuszczowe i czy nie jest łatwo przybrac na wadze z powrotem. Jestem po diecie, muszę się bardzo pilnowac bo w innym wypadku po 3 dniach obżarstwa widze " +2kg " na wadze...

Gość asweroka
ja tam nie ufam, zadnej wymyslnej liposukcji ... chodzi mi o vaser lipo, body jet itp. NAJLEPSZA JEST TRADYCYJNA LIPOSUKCJA. Za granica glownie takie robia, a nie jakies smarty i inne duperele. Po tych nowoczesnych metodach czesto sa nierownosci i zgrubienia. A i moim zdaniem mitem jest, ze tradycyjna liposukcja bardziej boli i dluzej dochodzi sie do siebie. Mialam robiona zwykla i smart. Po zwyklej wszystko jest ok, po smart mam zgrubienia ;/ a jesli chodzi o rekowalescencje bylo tak samo.

Gość nicca
ja mialam smart lipo i to dwa razy, drugi raz to byla reklamacja i co...O efektow mialam robione na wew.strone ud i nic mi to nie dalo a jak przytylam w czasie ciazy to komorki tluszczowe pieknie "specznialy" w tym miejscu:-) i sa jeszcze wieksze niz byly, a mialo ich w ogole nie byc, takze 3000 wyrzucone w bloto... byc moze a osoby ktorym to pomoglo, ale ja jestem sceptyczna pozdrawiam

Ja miałam robiony brzuch i biodra rok temu (w Katowicach u dr Mekle) Przy wzroście 170cm ważyłam 59kg, czyli nie byłam osobą otyłą, ale miałam wyraźną "oponkę". Ponieważ jestem ze Śląska, zdecydowałam się na klinikę w Ligocie. Efekt jest przepiękny, a zabieg, tudzież właśnie efekt zmienił moje podejście do tematów dieta i sport: odwiedzam siłownie 4 do 5 razy w tygodniu. Przystopowałam ze słodyczami, bo boje się "nawrotu oponki", choć pan doktor powiedział, że tego nie muszę się obawiać. Staram się, aby cała reszta ciała pasowała do tego pięknego brzuszka, więc ta operacja właściwie zmusiła mnie do zadbania o siebie :) I bardzo się z tego cieszę, bo dzięki treningom mam lepsze samopoczucie i ładniejsze ciało. Piszę tego posta, żeby wam uzmysłowić,że operacja to tylko pierwszy (gigantyczny) krok do zmiany sposobu życia.

Gość IKC
nie robcie tego nigdy!!!!!!!za nic w swiecie!!!nie dajcie sie nabrac na reklame jaki to wspanialy zabieg!!!nic z tych rzeczy!!!ja dalam sie zwiesc reklamie...trafilam tez na forum gdzie wiele osob robilo ten zabieg, zdecydowalam sie i ja...teraz placze bo czasu sie nie da cofnac!!!!!!!nie dosc ze efekt wizualny tragiczny, to ja jeszcze cierpie przez bol po tym zabiegu!!!!!!przestrzegam wszystkich!!! mnie nikt niestety przed tym nie ustrzegl :( owszem jakies tam negatywne opinie czytalam...ale sadzilam ze mi sie to nie przydazy...skonczylam tragicznie...dalabym wszystko by wrocic moje cialo sprzed zabiegu, by go wogole nie bylo...dlatego prosze kazdego kto o tym mysli by zrezygnowal zanim bedzie za pozno!!!!!!