Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość axaaa

Rok po rozstaniu i dalej się kochamy... Co robic???

Polecane posty

Gość axaaa

Rok temu wyprowadziłam się od chłopaka ... Byliśmy 4 lata w związku. Ja nie wytrzymałam bo oszukiwał,kłamał,pił i z czasem coraz bardziej czułam że się oddalamy od siebie. Z drugiej strony był wymarzonym facetem dla mnie byliśmy,a raczej cały czas jesteśmy jak dwie krople wody: ten sam charakter,te same przyzwyczajenia ,rozumiemy się bez słów. Przez cały ten rok raz na jakiś czas (średnio raz na 2,3 miesiące) jakiś przypadek chciał że się spotykaliśmy i zawsze kończyliśmy w łóżku.Po tygodniu kontakt się urywał. Najgorsze jest to ze obydwoje się kochamy i to NAPRAWDĘ JEST MIŁOŚĆ tylko chyba przestaliśmy wierzyć ze po tych wszystkich rozstaniach i powrotach, kłamstwach intrygach itp nam wyjdzie.Niby nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki a co dopiero 5czy 10 razy... Najgorsze jest to,że jak poznaje nowego faceta to mnie kompletnie odpycha, myślałam że jak poznam jakiegoś fajnego faceta to zapomnę o swojej miłości ale tak nie jest i nawet na siłę sie tak nie da.A być z kimś tylko po to żeby nie zostać samotną? bezsensu... Co mam robić? Kocham go całym sercem i wiem ze on czuje to samo - po prostu to wiem. Doradzcie coś... błagam...

Gość umów sie na seks
hehe

Gość Żeberko
Wmawiaj sobie! On cię po prostu używa.

wg mnie nic z tego nie bedzie. albo lepiej - nie powinno byc. on sie nie zmieni. jak klamal, tak bedzie klamac, a ty wciaz bedziesz sie denerwowac, cierpiec przez tego dupka. dziewczyno, pomysl, na co ci to potrzebne??

Gość axaaa
W żadnym wypadku nic sobie nie wmawiam ...

Gość umów sie na seks
ja bym jednak proponował seks

Gość Żeberko
Jeżeli tak się kochacie, I ON CIEBIE TEŻ, jak twierdzisz, to czekamy na topik: "Dziewczyny doradźcie, którą suknię ślubną mam wybrać?"

Gość Żeberko
Co za wymarzony facet; oszukiwał, kłamał, pił, potem poszedł sobie chooj wie gdzie i odzywał się raz na jakiś czas, żeby zamoczyć. No po prostu ideał chodzący! No jak go koorwa nie kochać?!

Gość axaaa
problem w tym że on nigdzie sobie nie poszedł to ja odeszłam, on tego nie chciał i nie chce do dzisiaj.

Gość Żeberko
no, nie odeszłaś tak całkiem, skoro na bzykanko może wpaść

Gość axaaa
czyli wg ciebie żeberko łączy nas seks a nie miłość tak? to chcesz mi powiedzieć? to wytłumacz mi dlaczego facet nie związał się z inną skoro była taka okazja? Czyli co wg Was lepiej nie wracać do przeszłości?

Gość Żeberko
Nie związał się z inną bo może mu coś nie pasowało. Co, spowiada ci się ze wszystkiego? Moim zdaniem nic was nie łączy, chciałabyś, ale niestety. A seks jak piszesz jest wtedy, kiedy się przypadkowo spotkacie. Czyli on nie dąży do spotkań. To jak? Kocha, a nie szuka kontaktu? Nie trać czasu i tyle.

Gość seeker84
to nie milosc,on cie traktuje jak tapczan do dmuchania,ogarnij sie

Gość dziewczyno wszystkie
hahahaaha otwórz oczy bo gorzko zapłaczesz!!! na razie osmieszyłas się z tą '' miłością '' tylko przed nami, nie wyskakuj jednak z takimi wyznaniami przed nim bo cie smiechem zabije, jesteś teraz jak chetna panienka na ruchanie, jaka ty sobie miłośc w tym ubzdurałas? facet jest wygodnym smieciem , matko dziewczyno ogarnij się natychmiast