Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesele.czerwiec2012

moze razme utworzymy liste?

Polecane posty

Gość wesele.czerwiec2012

mam wesele w czerwcu, niewielkie na 30 osób, jestesmy srednio taneczni wiec z góry załozylismy barak zespołu muzycznego i dj, nie kazdy jest bardzo rytmiczny, ale ni chcemy do konca gosciom zabronic sie bawic, mam kuzyna który moze mi od strony muzycznej obsłuzyc wesele. Stad prosba o pomoc z doborem repertuaru uniwersalnego, melodyjnego, tanecznego , biesiadnego, zebym mogła posciagac z internetu. Cokolwiek Wam sie nasunie wpisujcie.

Gość panna młoda to ja
1. Hej mała nie szalej Rodowicz 2. Sokoły Rodowicz 3. Małgoska Rodowicz 4. Niech zyje bal

Gość liinka
No to bardzo źle założyliście, bo to, że wy nie lubicie tańczyć nie oznacza, że goście też nie lubią. To wy jako "gospodarze" możecie nie tańczyć, jeśli nie chcecie, ale narzucanie tego gościom jest w bardzo złym tonie.

Gość wesele.czerwiec2012
ogolnie to chcielismy tylko przyjecie dobry obiad z deserem, pozniej rozszerzylismy do przystawek zeby posiedziec w gronie najblizszych z którymi ten dzien cchemy spedzic, no a suma sumarum wyszło ze cos z muzyki musi byc.... jestemy 7 lat ze soba, mamy dziecko, chcielismy teraz tylko sformalizowac zwiazek w gronie najblizszych- poszło o krok do przodu. Własnie , mimo wszytsko spróbujemy si ezapisac na jakas nauke, ale ogolnie nie spodziewam sie cudów, na dyskoteki nie chodzilismy, na inne okolicznosciowe imprezy raczej tez nie...Pomozcie z lista

Gość hokjj
Zrobić zamiast wesela uroczystą kolacje i nie będzie problemu.

Gość juz za pozno na te opcje
płacimy 120 zł za osobe do godziny 2, przy jedzeniu nikt tyle nie wysiedzi, a uwazam ze i niektorzy moga poczuc sie rozczarowani spodziewajac sie innej formy przyjecia

"niektorzy moga poczuc sie rozczarowani spodziewajac sie innej formy przyjecia" To trzeba mówić podczas zapraszania, jaka będzie forma tego przyjęcia. Unikniecie nieprzyjemnych sytuacji.