Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

makatka28

kurier polska-anglia

Polecane posty

czesc, niedlugo wyprowadzam sie z polski, bede miec pare kartonow do wyslania, wiec poszukuje firm, ktore przewoza paczki na wyspy. ktos z was ma cos do polecenia? wiadomo, ze co firma to cena i nie ma to jak poczta pantoflowa :)

Gość modliszka modliszka
ja korzystam z uslug Eagle Trans tu jest ich strona http://www.eagletrans.eu/ znajomi mi polecili pare lat temu i juz kilka razy wysylalam paczki do PL, zawsze bez problemow

Gość modliszka modliszka
oczywiscie w druga strone tez to dziala

dzieki :) sprawdzilam, 22F za 20kg... wiem, ze mozna wysylac paczki przez polski kosciol. 20 albo 25F za 30kg, wiec w tym przypadku wychodzi taniej. tak samo jest opcja z autokarami www.polskitransport.pl . mozna im wrzucic paczke do 35kg za jakies 150zl (dokladnie nie wiem, tak slyszalam, musze to sprawdzic). ale dzieki za probe pomocy :) doceniam. im wiecej poznam opcji, tym lepiej

Gość Blueberry00013
Ja własnie wracam z wysp do Polski, korzystalam z firmy Britport, 23 funty za 30 kg w paczce, obsluga bardzo dobra, swietny kontakt z klientem, paczki jeszcze ida, ale mysle,ze bedzie dobrze ;)

Gość weteran83
Hej Ja już od 8 lat podaję przez firmę BUS KOTWICA - mam siostrę w Anglii. Czasami też z nimi jeżdżę do Anglii - kierowcy są mili i zawsze jest szydera:) Podaję numer 601-494-177 Wiem że też do Francji jeżdżą 604-530-783 NIGDY nie było żadnych problemów- paczka zawsze cała i na czas:) no i door to door polecam pozdrawiam

Gość gość
Ja osobiście polecam kuriera Wysyłam Taniej. Jak dla mnie jest to najlepsza tego typu firma w Polsce i osobiście uwążam, że warto ją wybrać.

Gość Tymoteusz1
Biorąc pod uwagę fakt, ilu Polaków mieszka w Anglii, normą jest duża ilość przesyłek każdego dnia. Wiele osób wysyła różne rzeczy do swoich rodzin, co zresztą jest zrozumiałe. Ja korzystam przy tym z https://furgonetka.pl/, dzięki czemu mam zapewnione tanie przesyłki kurierskie do Anglii. Jeśli cenicie sobie swoje pieniądze, to będzie to odpowiednie rozwiązanie również dla Was.