Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady lady di

pozwolic mezowi?

Polecane posty

Gość lady lady di

Mam problem z mezem tzn nie do konca problem,otoz bylam jego pierwsza parterka i nigdy nie bylo z tym problemu. Ostatnio On zaczal zastanawiac sie jak moze byc z inna i w sumie nie dziwie mu sie jakbym sama miala tylko jego tez by mnie ciekawosc zżerala. Zastanawiam sie czy zgodzic sie? to w koncu ma byc tylko seks chec dotkniecia i poczucia innej. Zwlaszcza ze jestesmy od dawna razem Ja mialam 17 On 19 jak zaczelismy byc razem,wiec On nie mial kiedy sprobowac seksu z inna.Mamy prawie po 30 lat co o tym myslicie?

Gość .mastes
pozwól mu!

Gość pozwól mu jeśli ta druga okaże
się lepsza od ciebie no to tyle go widziałaś kotku

Gość ffgfggffg
to niech to będzie obustronne żeby było sprawiedliwie ciekawe czy on sie zgodzi żebyś to Ty spróbowała z innym!

Gość ksjsdbjsgcbdybysjy eh
a pomyślałaś co będzie jak mu się spodoba ?

Gość lady lady di
nie martwie sie o to ze mnie zostawi dla innej bo wiem ze kocha tylko mnie i jezeli o to chodzi to jestem spokojna. Mysle ze lepiej jak sie teraz zgodze niz w przyszlosci mialby zaczac szalec;-) A co mialoby mu sie bardziej podobac zadna nie da mu tego co ja zwlaszcza na poczatku.

Gość kolejna idiotka na kafe się
znalazła🖐️

Gość wredny wuj
zgodz sie tylko pod warunkiem ze on pozwoli ci przespac sie z murzynem. sadze ze tym zamkniesz problem:)

Gość zainteresowania dobre sobie?
pozujesz na taką nowoczesna wyzwoloną czy jestes bezwzgędnie głupia? raczej to drugie

Gość a to z matką Ci nie wystarczy?
nie bądź chytra daj innym szansę

Gość lady lady di
tak myslamam ze czesc z was bedzie mnie obrazac:-P zaznaczam ze ja nie chce zdradzic ja wiem jak to jest z innym wiec po co?ale maz jezeli dopuscilby sie zdrady mi takze pozwoli na to

Gość fcuker
zdecydowanie mu pozwol ! dobrze by bylo bys jeszcze przed odpowiednio ja nawilzyla i potem piescila jej kotke gdy on bedzie ja posuwal ! badz pomocna !

to bylaby jakas patologia. Skoro facet poczulby ze ma pozwolenie na zdrade, pozniej zdradzalby cie na prawo i lewo. Skoro wiekszosc cie krytykuje, to moze cos w tym jest?

Gość Jomalla, Nigeria
"nie martwie sie o to ze mnie zostawi dla innej bo wiem ze kocha tylko mnie i jezeli o to chodzi to jestem spokojna" Hehe:) A zdrady i rozwody to są pewnie przez przesolona zupę :) Nie znasz facetów skoro tak myślisz temat to prowo , bo nie sądzę aby jakakolwiek kobieta swiadomie zgodziłą sie aby jej facet przespał sie z innją

Gość bluebell88288
Jeżeli tak bardzo by Cię kochał, jak napisałaś, to w życiu nie chciałby tego zrobić z inną i nie ważne, że jesteś pierwszą partnerką, czy nie.

Gość lady lady di
tak od razu zdradzal na lewo czy prawo! znam swojego meza lepiej niz jakiegokolwiek czlowieka i moze tego nie rozumiecie ale nasz zwiazek jest typowo partnerski,ja nie naleze do niego ani on do mnie, po prostu wspolnie idziemy przez zycie wspierajac sie. I jezeli on chcialby tego doswiadczyc to dlaczego mam go ograniczac? chce zeby byl szczesliwy.

Gość bluebell88288
A sama tego szczęścia mu nie możesz dać? Ciekawe kto to pierwszy wymyślił? Pewnie on. Gdyby mu podobało się w sypialni, nie wymyślałby, żeby pójść do innej.

Gość mam wrażenie, że to są tematy
zakładane przez mężczyzn by przekonywać kobiety, że trzeba się zgadzać na zdrady - żałosne żadna normalna kobieta nie zakładałaby takich topików

Gość na zdrade napewno nie pozwole
to jednak to jest prawda? ze prawiczek w zwiazku i tak czy pozniej bedzie myslal jak to jest z inna? bo ja wlasnie jestem w zwiazku juz dwa lata dla kogo bylam pierwsza.. i sie zastanawiam i czekam kiedy mnie zdradzi :o

Gość durna baba i szuflada
to niezła byłas ---w wieku 17 lat miałas wiecej partnerów niz twoj chłopak...i on cie taka przeleciana chciał? pozwol mu pozwol, zreszta, czy on cie pyta o zgode?! haha jak bedzie chciał sprawdzic jak to jest z inna i tak to zrobi...teraz to ty masz tylko poczucie kontroli,bo niby to twoja decyzja... nie badz smieszna. albo odmów mu - ciekawe czy posłucha:D

Gość lady lady di
tak on o tym zaczal mowic ale czy to dziwne ze sie zastanawia? wy sie nie zastanawiacie jakby np bylo byc milionerem? i te teksty ze mnie nie kocha a co z parami ktore uprawiaja swing czy przygladaja sie jak ich partnerzy uprawiaja seks z innymi? To sa ludzie ktorzy sa dojrzali i zrownowazeni emocjonalnie. I milosc jak jest trwala to nie przegra z jedna glupia zdrada.

na zdrade....ludzie maja wolna wole i robia co chcą...to,że nie zdradzaja to tez jest kwestia ICH wyboru a nie pozwolenia partnera. niestety w swojej sytuacji masz większe szanse na zostanie zdradzona niz np. dziewczyna , ktorej chłopak sie yszalal. pokolenie wczesniejsze tez nie miało wszystkiego podanego na tacy jak wy teraz, na wyciagniecie reki,internet, seks kamerki, czaty, wszyscy maja telefony... kiedyz zeby zdradzic trzeba było sie sporo natrudzic;) teraz ta zdrada wiekszosci młodych dosc łatwo przychodzi. ale moze cie zdradzic tylko raz - i wiecej zdrad nie bedzie - a nawet o tej jednej wiedziec nie bedziesz. a moze ty go zdradzisz za pol roku, mimo,że nie jest twoim pierwszym,? nikt nie wie co go czeka. tylko dzis jest pewne, jutro juz niekoniecznie;)

Gość kuki123
i tamta zrobi dobrze i tyle go bedziesz widziała durna babo:(

lady di - pamietaj - zdrada fizyczna zawsze moze prowadzic do zdrady psychicznej. a wtedy to juz jest koniec zwiazku .

Gość lady lady di
jakos jak widac mnie chcial:-P to ze niezbyt rozgarnieta za mlodu bylam to inna sprawa, ale dzis wiem ze tamten seks to bylo takie nic przy tym co teraz przezywamy

Gość bluebell88288
Tak, to trochę dziwne, że się zastanawia - gdzie tu jest wierność? Jeżeli to nie jest prowokacja i piszesz serio, to po prostu sama mu pokaż, jak by mogło mu być z inną - przebież się któregoś razu za jakąś 'Samantę' ;) albo inną i zrób to inaczej... Naprawdę, gdyby było mu z Tobą dobrze, tak jak jest, to nie chciałby tego robić gdzie indziej.

Gość na zdrade napewno nie pozwole
cholera w co ja sie wpakowalam :o najgorsze jest to ze ja nie wiedzialam ze on byl prawiczkiem powiedzial mi to po roku! :o a ja sie juz zaangazowalam... i nie wyobrazam sobie byc zdradzana oklamywana.. supeer:(

Gość o rany jlekkkk
lady lady di Masz dupę nie meża :-) Nie powinien nic ci mówić ,a sprobowac na boku i tyle.

Gość lady lady di
o psychiczna sie nie martwie bo go znam, a lepiej mu zadna nie zrobi