Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lornetka

jaki kolor wlosów !

Polecane posty

Zamierzam przefarbować sobie włosy, ale nie wiem jaki kolor by mi pasował. Mam szare oczy i jasną karnacę. Jest jeszcze jeden problem na jaki kolor bym sie nie przefarowała czy to miodowy blond (na takim tez myślalam) czy jakiś inny tego typu dla chłopaka o rudy ;// jak wiekszość ...i jak tu sie zdecydować? doradźcie coś ;)

Gość Jakiś taki nick dziwny mam :/
a jak ci kto ma doradzic nie widzac zdjecia ? :-o zakłądacie jakies durne tematy :/

Jeżeli nie masz nic do powiedzenia to w ogole sie nie udzielaj - taka mała rada :)

Gość fionkaa
No ale to fakt. Przcież jak ktoś ma ci dobrać fryurę po tak skąpaych informacjach. Fryzurę dobieta sie do człowieka nie do opisu. Ktoś musi na Ciebie popatrzyć i wtedy może coś doradzic. Jak nie chcesz wstaiwac zdjecia to idz po poarde do profesjonalistyt 🖐️

Gość Jakiś taki nick dziwny mam :/
lornetka idz zobacz czy cie nie ma na zwnatrz :-o

Gość alinaAAA
albo w necie dobierz sbie w jakims programie.

no to szkoda, że jasne blondy odpadają, bo do szarych oczu i jasnej karnacji w moim mniemaniu najbardziej by pasował jakis platynowy blond. NIE BIAŁY ale taki jasny, platynowy blondzik.

miodowy blond bedzie brzydki, wyjdzie Ci żółty. zresztą, najlepiej idź to doświadczonego, znającego się na rzeczy fryzjera, i on napewno Ci dobrze doradzi.

Odpadają bo wtedy musiałabym robić ostrzejszy makijaż bynajmniej tak mi powiedziala fryzjerka.

Gość Zielone rajstoopy
blondynka z ostrzejszym makijazem wyglada jak dzwika

Gość Zielone rajstoopy
a panie fryjerki maja tendencie do plecena pierdół

właśnie tak jak z tym : proszę obciąć 1 cm obcinają 3 ...

a ja będę dalej obstawiać przy tym blondzie, uważam że będziesz bardzo naturalnie wtedy wyglądać. i wcale nie musi być mocny makijaż. wystarczą wyretuszowane na czarno rzęsy - ot wszystko.

Gość 80 rocznik :)
nie ma to jak natura :)

Swoją drogą zgadzam się - nie ma to jak natura. Ja zaczełam farbowac dośc wczesnie włosy. naturalny mój kolor to ciemny blond, a zawsze malowałam na jasny blond. póżniej drastycznie przefarbowałam się na ciemny brąz, gdy kolor mi schodził parę razy byłam ruda :D teraz od bardzo dawna nie mialam zadnego koloru na włosach, jestem w swoim naturalnym - ciemnym blondzie i czuje sie w nim swietnie

Gość 80jsdbhjsbdbsd90
tez bym chiała dojsc do swojego naturlanego ale niestety jest to bardzo trudne :(

Fryzjerzy niektórzy podejmują się nakładania praparatów odbarwiających ale różne są tego efekty.. więc najbezpieczniej jest po prostu poczekać aż włosy odrosną same

Gość 80jsdbhjsbdbsd90
Wiem. Ja mam w tej chwili ciemne włsoy a moje naturlane sa jasniejsze wiec odrost w tym przypadku wyglada tragicznie, lepiej jak sparwa jest odwrotna. Dekoloryzacja nie wchodzi w gre gdyz czuje sie koszmarnie w kolorach niby zblizonych do mojego naturlanego koloru, bo nie wygladaja ładnie, sa sztuczne nawet farby profesjonalne daja dziwne odciennie. Jedynie walnac na łyso i posiedziec gdzies w szałasie z rok.