Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aromatyczna

Proszę o dopowiedź, bo boje się że jestem w ciąży!!!

Polecane posty

Gość aromatyczna

Witam, mam takie pytanie, otóż czy jest prawdopodobieństwo że jestem w ciąży? Dzień mojej ostatniej miesiączki to był 22 kwietnia 2012 (dni płodne niby miałam od 1 maja do 10 maja, ale kilka miesięcy temu miałam często nieregularne cykle). Kochałam się z moim chłopakiem 29 kwietnia i 11 maja. Za każdym razem najpierw robiłam mu loda (choć nie miał wytrysku, czułam w ustach lekko słonawy smak - to chyba była ta wydzielina preejakulacyjna). W tym czasie obydwoje dotykaliśmy jego członka. Jego penis był we wzwodzie, choć nie nastąpił wytrysk. Potem zrobił mi tzw. palcówkę, a następnie założył gumkę i wszedł we mnie. Penisa wyciągnął przed wytryskiem. Później już po wszystkim - kiedy on i ja już doszliśmy, zdjął gumkę i się przytuliliśmy i na chwilę usiadłam na nim, tak że jego penis był w zasięgu mojego wzgórka łonowego i pochwy. Dodam, że nie używam żadnych leków antykoncepcyjnych i nigdy nie używałam. Planowy okres mam dostać za 6 dni, 19 maja i się strasznie boję. Czy mogę być w ciąży?????? Czy jest jakieś prawdopodobieństwo???? Proszę o szybką odpowiedź!!!!!

Gość ginekolog_połoznik_
niestety jestes w ciąży, przykro mi

Gość aromatyczna
Ale jest malutkie prawdopodobieństwo??? Bo sama sperma nie miała kontaktu z moją pochwą, tak mi się wydaje.... Bo kiedy on czuł że dochodzi to o wiele wcześniej wyciągnął penisa ze mnie i zaproponował zakończenie w ustach. A potem jak tak usiadłam na nim - to była dosłownie chwilka ;/ Ratunku... jestem taka wystraszona. Żaden test teraz nie da mi wiarygodnego wyniku, do planowego okresu pozostało mi 6 dni. Zrobiłam dzisiaj rano test, trochę się uspokoiłam, bo wyszedł negatywny (brak ciąży) - ale wiadomo, że on może być niewiarygodny.

Jezeli kochaliscie sie w gumce i on wyszedl zanim doszedl to nie jestes w ciazy. Ja wiele razy po seksie z moim facetem siadalam mu np. na brzuchu jak nie spuszczal sie do gumki i bylo okay :) Sperma musi miec droge wiodącą do jajeczek, a tylko lechtaczka dotykala spermy wiec watpie w to z calego serca :) Przeciez plemniki nie skacza... :P