Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość introwertyczka.jakich.mało

Jak Go poznać???

Polecane posty

Pewnie pojawiało się już tutaj takie pytanie, ale nie jestem stałą bywalczynią. Może będziecie w stanie podpowiedzieć, gdzie można spotkać drugą połówkę? Osobę, która poważnie myśli o życiu, dojrzałą emocjonalnie, pragnącą kochać i być kochaną. Niestety nie jestem duszą towarzystwa, nie mam znajomych (kontakty ograniczają się do spotkań w szkole/pracy, a później dom i samotność). Najgorsze jest to, że nie potrafię tego przełamać i zmusić się do spotkań towarzyskich, nawet jak od czasu do czasu pojawi się jakaś propozycja. Wynika to z pewnych kwestii, których nie będę tu omawiać. W każdym razie czuję silną potrzebę miłości i bycia z tą jedną najbliższą osobą. Nic więcej. Macie jakieś propozycje?

Gość dissolved girl
No to chyba pozostaje Ci internet...

Gość lycye
Milosc sama nas znajduje mozna tylko jej troche pomoc pokazujac sie w roznych miejscach

Próbowałam w internecie. Niestety jest to zbiorowisko głównie ludzi z problemami, kompleksami, niezaradnych. Nie uważam się za lepszą od nich, ale mam poczucie, że potrzebuję osoby stabilnej, która będzie dla mnie oparciem. Sama jestem wystarczająco wrażliwa, dwie takie osoby chyba nie dałyby rady przejść razem przez życie w obecnych czasach. Lycye - tylko w jakich miejscach? Nie zdarza się często, żeby ktoś zagadywał na ulicy/w autobusie, czy innych publicznych miejscach, w których jesteśmy tylko przelotem.

Gość anno dominik
Za mało danych do analizy. Wpadnij do psychologa i poznaj siebie, zmodyfikuj a potem łatwo pójdzie:)

Gość lycye
Nie szukaj od razu kogs jako partnera tylko najpierw jako kolege wtedy bedzie latwiej kogos poznac