czekajaca1212 0 Napisano Maj 13, 2012 witam ostatnią @ miałam 24 kwietnia moje cykle zawsze trwają 25 dni "przytulaliśmy" się w 10, 11 i 12 dniu cyklu więc powinno się udać stworzyć małego człowieczka, do miesiączki zostało mi jeszcze 6 dni jestem niecierpliwa chciała bym jak najszybciej mieć pewność czy się udało ;) objawów poza bolesnością piersi która zaczęła się za wcześnie (nie tak jak normalnie przed @), wzmożoną wydzieliną (nie jest to stan zapalny) a także częstymi wizytami w toalecie;) kiedy mogę zrobić wiarygodny test niektóre niby 6 dni przed @ tylko czy nie ma znaczenia długość cyklu pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sialalalalala_ Napisano Maj 13, 2012 10, 11 i 12 dniu cyklu więc powinno się udać stworzyć małego czlowieczka to raczej nie przesadza sprawy ze sie uda a objawy rownie dobrze moga byc na @ wiec sie tak nie ekscytuj:O tylko czekja najlepiej do dnia spodziewanej @ i wtedy test jest jak najbardziej wiarygodny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach