Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewne30latka

mam problem z facetem

Polecane posty

Gość Pewne30latka

Nie chce krytyki. Pisze tu bo nie wiem co robic. Od pewnego czasu spotykam sie z chlopakiem ktory ma 29 lat i mial dziewczyne. Miedzy nimi sie nie ukladalo, ale okazalo sie ze ona jest w ciazy. Mi mowi ze jej juz nie kocha, ze dla niego nic nie znaczy. A jak sie dowiedzialam to zaprosil ja na tydz do siebie, uprawial z nia seks. Ale teraz ta dziewczyna odpuscila i juz nie chce z nim nic naprawiac. On mowi ze mnie kocha i ze ze mna chce byc. Rozstali sie ponad miesiac temu. Co robic?

Gość Rutkowski w spódnicy
A byliście już razem wtedy kiedy zaprosił tę dziewczynę do siebie i uprawiali seks? Jeśli tak to sprawa jest jasna!

Gość gocha s
daj se z nim spokoj

Gość Penwe30latka
Bylismy. Ale on mowi ze ze mna chce tylko byc, jest nam dobrze ze soba.

Zostaw go..nie jest ciebie wart..on poprostu sie Toba bawi..miej szacunek dla samej siebie, nie daj sie tak traktowac (jak wyjscie awaryjne) i znajdz sobie kogos innego:)

hmm..powiem Ci ze niestety zwiazki odrazu po rozstaniu maja kiepska przyszlosc..mowie to z wlasnego doswiadczenia..zadaj sobie pytanie czy jestes pewna ze oni za jakis czas do siebie nie wroca?czy zaakceptujesz JEGO iJEJ dziecko(ono bedzie juz na zawsze i napewno bedzie kochalo swoja mamusie a nie Ciebie ,a na dodatek bedzie Was odwiedzało np: w weekendy)Musisz sie liczyc z tym ze on jeszcze jakis czas bedzie wracal myslami do swojej bylej...

Gość Penwe30latka
I kiedy ona byla u niego spotykal sie ze mna.

nie mówcie ze on sie Nią bawi...on poprostu nie zakonczył definitywnie swojego byłego związku...być może to ze ja zaprosil na tydzien bylo sprawdzeniem swoich uczuc..chwilą słabosci...być może przekonal sie ze naprawde nic do niej nie czuje

Gość junn
on się przekonał? a może to raczej ona go olała więc znalazł sobie pociechę?

Gość taka jedna kiedyś głupiaaaa
Monistkam - i po co pytasz o nasze zdanie jak i tak go bronisz i usprawiedliwiasz? mogłabym napisać Ci co myslę, mogłabym napisać CI jak to dalej przebiegnie (to akurat łatwo przewidziec), mogłabym nawet opowiedzieć Ci jak to było ze mną (identyczna sytuacja). Mogłąbym, ale po co? Ty i tak napisałas tu szukając poparcia dla bycia z nim i własnie dlatego że miałam taką sytuację wiem ze nie odwiedziemy CIę od tego...

Być może było sprawdzeniem czy nic do niej nie czuje ale kosztem autorki. Do tego jeszcze zaprosił tę dziewczynę do siebie i spotykał się z autorką. Był zakłamanym dupkiem wobec dwóch kobiet. I trzeci aspekt, faktycznie ma dziecko z tamtą i jednak zawsze będzie ich już to łączyło. A w ogóle przejął się tym, że zostanie ojcem? Jak podchodzi do tej sprawy w ogóle? Rozmawiał coś z Tobą na ten temat autorko?

wiesz ja bym go zostawiła ze względu na dziecko....wyobrazasz sobie co to bedzie jak ono sie urodzi??Cos czuje ze to ich polaczy..

do taka jedna kiedyś głupiaaaa - przecież monistkam nie jest autorką

hej ja go nie bronie!!tylko próbuje zrozumiec autorke ,bo wiem jak ciezko sie rozstac jak sie kogos kocha!!!tylko o to mi chodzi a to ze jest dupkiem to wiadomo

Gość Pewne30latka
Cieszy sie z dziecka. Wiem ze jak byl u swojej rodziny i gdy popil zaczal plakac i cieszyc sie z dziecka. Wiem ze tej dziewczynie nie pomaga. Wyzywa go, obraza. I dlatego pewnie jest taka nerwowka. Taka jedna glupia- jak to bylo u Ciebie? Opowiedz mi swoja historie.

oj przepraszam, faktycznie pomyliłam Monistkam z autorką... Wiesz, nie chce opowiadać swojej historii na publicznym forum, zbyt wiele ludzi by mnie skojarzyło. Tak ogólnie wróciłam do swojego pierwszego faceta kiedy ten własnie spodziewał sie dziecka i twierdził że nie jest z matką dziecka. "Twierdził" to słowo klucz - spędziłysmy rok w trójkącie, kiedy się dowiedziałysmy obie odeszłysmy. Tyle... tylko tyle i aż tyle.

Gość Pewne30latka
I wiem ze tamta dziewczyna odpuscila bo mi napisala to.a to ona nalegala caly czas. Przez nia ich zwiazek sie rozpadl. Wiec nie sadze aby chcieli do siebie wrocic. Choc nigdy nic nie wiadomo. Ja mu nie bede zabraniac kontaktow z dzieckiem. Dlaczego sie tak zachowal?myslicie ze ja jeszcze kocha? Byli ze soba 2 lata. I mieszkali od pol roku.

Gość Pewne30latka
Ale on nie ma czasu na prowadzenie podwojnego zycia. Mam obawy krotko go znam.skoro w stosunku do niej sie tak zachowal to czemu pozniej ze mna moze tak nie postapic? Ale jestesmy doroslymi ludzmi.

Autorko przykro mi pozbawiać Cię złudzeń, ale niestety - wróci do niej. niestety taka jest prawda... a poza tym - on tak naprawdę Cię zdradzał i to juz na początku związku. bo jak to inaczej nazwać? czy naprawdę chcesz być z kimś kto Cię nie szanuje i nie kocha? bo nie kocha skoro sypiał z tamtą będąc z Tobą...

Gość Pewne30latka
Ale ona juz nie chce z nim byc. Wiem to bo mi napisala to. Moze macie racje ale ja naprawde go pokochalam. I jestem z nim szczesliwa i widze ze on tez. Zreszta mowi mi to.

Gość Pewne30latka
Monistkam czemu myslisz ze ja kocha? Gdyby tak bylo nie sadze aby chcial byc ze mna. A czemu nie chce powiedziec tej dziewczynie ze jest ze mna?

skoro go kochasz to spróbuj....moze sie uda,a jak nie to poprostu odejdziesz

Gość Hahahahahahąh
jesli to ty jestes ta zajebista baba to ci gwarantuje ze do niego nie wroce.a z tego co piszesz to mam taka sama sytuacje. I co wiecej nie wiem czy wiesz ale wczoraj tez bylam u niego tylko ja mam na niego juz wyjebane. A on sie przutulal i calowac mnie chcial. Bierz go sobie. Nie chce takie goscia. I ty o takich rzeczach na forum piszesz? Kobieta jestem mlodsza od ciebie o 9 lat ale mam wiecej rozumu niz ty.! Hahahahahah slucja to nie tylko moja wina ze nasz zwiazek sie rozpadl. Znasz tylko wersje pana N wiec zyj sobie w przekonaniu ze on taki idealny jest. Nie bede ci psuc zwiazku. Aha, i jeszcze jedno dowiedz sie co mu jest. Dziekuje! Zycze milego wieczoru hahahahahaha

Gość Kłoliberek
Facet cię zdradza, ma dziecko z inną a z tobą jest tylko dlatego, że tamta kopnęła go w tyłek i ty się jeszcze zastanawiasz?:-O Na Boga dziewczyny zacznijcie się szanować bo jak wy tego nie będziecie robić to nikt inny też do was szacunku nie będzie miał

Gość Pewne30latka
Nawet tu cie znalazlam. No i u mnie tez byl wczoraj tylko ze zostal na noc. Nie zamierzam sie z toba klocic. Jestes w ciazy wiec sie nie denerwuj. Jest to twoja wina opowiadal mi wszystko. Wiec nie mow ze go nie znam bo spedzam z nim duzo czasu i bardzo duzo rozmawiamy. Ale on naprawde mnie chyba kocha. Spedza ze mna czas. Wybiera mnie zamiast ja. Poznalalm juz jego rodzine. Wiec to zachowanie chyba nie bylo by po to aby sie mna zabawic? Poza tym to on ja zostawil a nie ona jego.

Gość Pewne30latka
;( nie wiem co robic. Kocham go bardzo. :(

Gość Pewne30latka
Dajecie jakies szanse powodzenia tego zwiazku?

Nie wierzę... Matko, autorko litości :( Nie popełniaj głupstwa, on Cię nie szanuje, odejdź od niego - bądź mądrzejsza. Szczerze! Nic z tego nie będzie, będziesz się męczyć. Nie popełniaj błędu.

Gość Pewne30latka
Myslicie ze wroca do siebie? Mimo ze ona nie chce z nim byc a on chce byc ze mna? Juz mnie wybral. :( ciezko mi. Ale macie racje chyba.