Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ElEmka

Nietrafione i nielubiane prezenty. Jakie dostajecie i co z nimi robicie ?

Polecane posty

Gość ElEmka

Jak w temacie. Z początku miałam tylko na myśli zapytać o prezenty jakie dostajecie dla swoich dzieci ( niemowląt ), które uważcie za bardzo niepraktyczne, ale może napiszecie też co wy mamy dostajecie z czego nie jesteście zadowolone. Temat może głupi, ale jak myłam naczycia po obiedzie to wpadłam na to, żeby wszystko co mi zalega w szafkanie niużywane X miesięcy czy lat wystawić na Graty z chaty, bo na allegro nawet mi się nie opłaci. U mnie są to np. komplety porcelanowych filiżanek ( szt.2 ) typu Queen Isabell czy jak to sie tam pisze, haftowane poszewki na poduszki dla dziecka, obrusy które za Chiny ludowe nie chcą pasować na mój stół... i wiele innych o których napisze jak mi sie przypomni :P

Gość kgufg
Pół biedy jak są to jakieś drobiazgi których z czasem można się pozbyć sprzedając czy komuś oddając. Kiedyś jednak dostaliśmy...pianino. Ani tego się pozbyć ani tego schować. Nikt z nas do tego nie grał więc prezent...dziwny.

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
ubranka na dziewczynkę (mamy CHŁOPCA!) i takie ze sztucznych materiałów :/

Gość Vesta.
ElEmka, serdecznie odradzam Ci ten portal ( graty z chaty ! ) Administrator inwigiluje na nim swoich użytkowników. Choć miałam wszystkie pozytywne komentarze za kilkanaście ofert i nikt się nigdy na nie mnie skarżył moje konto zostało usunięte przez administratora. Stało się tak prawdopodobnie dlatego, że uraziłam jego dumę wdając się z nim w kulturalną dyskusję. Ponieważ nie miał podstaw mnie wyrzucić zaczął mnie śledzić na portalu i czytać moje prywatne wiadomości do innych użytkowników ! Niestety nie zatarł po sobie śladów i kiedy zorientował się, że wiem o jego skandalicznym zachowaniu, zablokował mi konto. Uważaj, skąd masz pewność że akurat Twoją prywatność szanuje ? Może inwigilacja to jego polityka ?

Gość gość
Vesta , jesteś głupsza niż ustawa przewiduje...