Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Spoliczkowalem babke!!!

Polecane posty

Matka chciala od niej pozyczyc kase i ta odmowila. Nie wytrzymalem jak babka zaczela mowic o tym bym ja sie wzial do roboty, matka zeby sie wziela do roboty a ona i ciotka nie zalatwia zadnej pracy. Babka mowi do mnie bym wpierdoli matce a ja wtedy uderzylem ja w twarz, sprowokowala mnie. I moja matka powiedziala babce ze bardzo dobrze jej zrobilem.

Gość gjaggjggjba
a babka wie że nie masz jader ?

Wkurzyla mnie suka. Nie dosc ze nic nie dala mojej matce w spadku co ja bym przejal to jeszcze mowi kto ma isc do roboty, moja matka potem ja wziela i udusila ale zwlekl sie popierdolony braciszek mojej matki na ktorego rzucilem sie z nozem i grozil policja. Nie zaluje tego co zrobilem.

No i moja ciotka siostra mojej matki jest teraz w trakcie rozwodu. Oczywiscie juz wkrotce byly maz mojej ciotki podal moja ciotke o odebranie jej praw rodzicielskich. Ja i matka mamy nagrania jak babka i dziadek kloca sie, wyklinaja, jak moja ciotka i dziadkowie agresywnie sie zachowuja. Postanowilismy ze bedziemy zeznawac przeciwko ciotce w sadzie i ona straci wszystko :) alimenty na dzieci:) prace bo to rodzina jej meza zalatwila, zostanie bez niczego.

Dlaczego mam wypierdalać , dlatego że w mojej rodzinie codziennie odbywa się walka o swoje pieniądze?

Gość kissu
masz nasrane, lecz się

Gość ty hiszpan
jestes nienormalny.z jakiej racji babcia czy tez ciotka maja pozyczac(czyt.dawac)wam kase.z czego oddacie jak nie pracujesz ty ani matka?i dlaczego maja zalatwic ci jakas prace?jestes dorosly wiec radz sobie sam.

Gość annia.....................
hiszpan ,ale Ty jestes popierdolony.powinienes być w psychiatryku.

Gość patologia i jeszcze raz
patologia