Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fioletowo-turkusowa ;)

turkusowe dodatki do fioletowej sukienki?

Polecane posty

witajcie :) mam dylemat, co do ciemno fioletowej sukienki, w której idę na wesele. Sukienka jest z cienkiego materiału, zwiewna, z przodu nie ma dekoltu, podchodzi pod samą szyję, natomiast ma tzw. "pęknięcie" na biuście, za to ma spore wycięcie na plecach w formie odwróconego trójkąta. Długość jest troszkę przed kolanko. Buty- szpilki mam bardzo wysokie, z przodu 3centymetrowa platforma, również śliwkowe z odsłoniętymi palcami. Jestem raczej odważna więc kontrastowe zestawienie kolorów całkiem by mi odpowiadało. Myślałam o turkusowych dodatkach, tzn. bransoletka/i, torebka i paznokcie, ewentualnie jakiś niewielki element we włosy. Co myślicie? a może macie inne propozycje?

fiolet z turkusem? fajny pomysł:) a może z czerwienią jeśli lubisz :)

czerwień troszkę mi się już opatrzyła, dlatego jednak raczej jej nie użyję, ale bardzo lubię ten kolor. dziś widziałam kopertówkę pomarańczowo różową- takie mega intensywne odcienie...i pomyślałam, że też w połączeniu z tą sukienką mogłoby być ciekawe Dodam jeszcze, że mam rude włosy

up

nikt więcej nie doradzi...?

Gość herbatka z miętą
ja bym się chyba na ten turkus zdecydowala

Gość herbatka z miętą
ślub jest za 2 tygodnie :) w sumie też mogłoby fajnie wyglądać z tą limonką :) tak energetycznie

Gość oh my life
Moglby byc tez kolor brzoskwioniowy lub okreslany jako papaya, rowniez fajnie i energetycznie z fioletem. Ale jesli jestes odwazna i znajdziesz cos ciekawego w tym kolorze - limonka bedzie super :)

Gość oh my life
Moglby byc tez kolor brzoskwioniowy lub okreslany jako papaya, rowniez fajnie i energetycznie z fioletem. Ale jesli jestes odwazna i znajdziesz cos ciekawego w tym kolorze - limonka bedzie super :)

wiesz, zainspirowałaś mnie tą limonką :) niby kupiłam już sobie fajną turkusową torebkę, ale jest też taka sama tylko właśnie limonkowa, więc mogłabym ją bez problemu wymienić :) i powiem Ci że coraz bardziej mnie kusi :)

Gość ostrożnie z połączeniami
turkus o fioletowy całkiem ciekawy ,żeby tylko odcienie pasowały tak samo limonka nie do każdego fioletu ale kombinować można