Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarnula268

proszę o info dotyczące 2mies kotów

Polecane posty

ogólnie bym chciała wiedzieć coś o kotach.. dziś przygarnełam kotke z ogłoszenia. ma półtora miesiąca. kiedy, co jaki czas i od czego TRZEBA szczepić takie maleństwo?

Gość Sikoreczka z pudełeczka
jakas dziwna jestes. Trzeba bylo sie doinformowac i doeudowac zanim przygarnelas kota. Wyobrazni Ci zabraklo ? a pozniej takie wlasnie laski wywalaja zwierzeta bo ich przerasta sytuacja gdy kot ma ruje co chwile i wyje nad uchem.

Gość mam 3 maine coony
szczepić od 10 tygodnia życia,niewychodzące koty żyją średnio 15 lat, wychodzące z reguły krótko, bo narażone są na mnóstwo niebezpieczeństw.

Gość IDZ DO WETA
WSZYSTKO CI POWIE ZAJRZYJ TEZ NA MIAU.PL TO FORUM DLA KOCIARZY

Gość mam 3 maine coony
musisz zainwestować w dobrą karmę odpowiednią dla wieku kociaka, do picia oprócz wody tylko mleko specjalnie przeznaczone do kotów, kuwetę, żwirek, w wieku 10 miesięcy wysterylizować/wykastrować, oczywiście opieka weta czyli szczepienia, odrobaczania itp.

tak dla jasności miałam już 2 koty, ale dorosłe które miały już swoje nawyki. teraz postanowiłam wziaść małego kotka bo ostatnio miałam psa. i wypraszam sobie tego typu teksty. jestem osobą odpowiedzialną, nie to co inne.

dzięki za informacje. oczywiście zajrze na tą stronę. zaglądam na każdą jaką znajdę. pozdrawiam