pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 13, 2012 kurva mać. gra ktoś w literaki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ty sie uc Napisano Maj 13, 2012 a nie literaki:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 13, 2012 uczyłam się już głębokiego gardła na bananie i mam teraz ochotę na chwilę rozrywki przy komputerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ty sie uc Napisano Maj 13, 2012 nie ćwicz na bananach bo mało który taka Czikitę w spodniach ma:D polecam grube kredki świecowe;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HeadShot 0 Napisano Maj 13, 2012 Ty mi nie mów o nudzie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
męska rzecz 1 Napisano Maj 13, 2012 W gardle jej świeca stanie i co będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 13, 2012 :D dzięki za rade hedszot } :O to chcesz mi powiedzieć, że jesteś na asruQ i mi nie odpisujesz? a może nic do Ciebie nie doszło na ten Twój zayebisty komunikator :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antychryst w spódnicy Napisano Maj 13, 2012 pśp to cho na piwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zzbznz Napisano Maj 13, 2012 A teraz na trzy cztery wszyscy liżemy się po sutach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Levviatanek Napisano Maj 13, 2012 na piwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niebiesko zielona..! 0 Napisano Maj 13, 2012 Wypad z moyego forum lambadziaro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fdsesd Napisano Maj 13, 2012 banan moze tryskac mlekiem jesli jest genetycznie modyfikowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HeadShot 0 Napisano Maj 13, 2012 Peśka - chcę Ci powiedzieć, że tak mi się nudzi, ze nie mam siły właczyć tego i owego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 13, 2012 na piwo? mam dość wczoraj piłam jakieś wynalazki, potem piwo i dzisiaj rano myślałam, że yebne :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 13, 2012 niebiesko zielona ? co to za gimbus się tak szarogęsi koorwa :D wypierrdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czp[plp Napisano Maj 13, 2012 pochwal sie jaką częsc banana udało ci sie pochłonąc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czp[plp Napisano Maj 13, 2012 http://www.smog.pl/wideo/9413/ekstremalnie_glebokie_gardla/ tyle co blondynka czy brunetka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ostatnia pozycja Napisano Maj 13, 2012 juz sie na paletza gardlo napalaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marek skwarek Napisano Maj 13, 2012 Ja chce tą w niebieskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HeadShot 0 Napisano Maj 13, 2012 A mi ten filmik nei hula :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 13, 2012 ja piertolę, ja se z Was yaytzymy robię, a Wy jak zwykle łykacie wszystko jak dzivkełe z pigalakełe odmaszerować korwa czasem to tu jest gorzy niż na czaterii :O tzn ja nie wiem jak tam jest, ale sobie wyobrażam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marek skwarek Napisano Maj 13, 2012 niektre pochłaniają miecze .. TZw połykaczki mieczów .. Ale to w cyrku takie zdolnosci mają . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ostatnia pozycja Napisano Maj 13, 2012 straszne jakie oni o tobie zdanie maja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 13, 2012 mnie to nie interesuje jakie oni mają zdanie o mnie. poza tym sama takie zdanie poniekąd wykreowałam. ale mam to w doopie dobry zabijacz czasó nie jest zły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ostatnia pozycja Napisano Maj 13, 2012 oo kiedys tak wlasnie siebie bronilam a inni niech wierza w co chca czas to pieniadz, to go szanuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
męska rzecz 1 Napisano Maj 13, 2012 Katarzyna bogata z domu była i wszystko przepiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 13, 2012 podnoszę bo ważne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
warczypies 8 Napisano Maj 13, 2012 co jest ważne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 13, 2012 to, że mi się nudzi oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DAMAbezŁASICZKI 0 Napisano Maj 13, 2012 PŚP :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach