Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matylda14

czy wasi partnerzy

Polecane posty

pomagaja wam w opiece nad dziecmi ? mam 3 miesiecznego synka i moj facet ma go w dupie ;-( umial sie tylko nim pochwalic rodzinie i znajomym..

Gość kkkkooolllaaa
oczywiście, od urodzenia, i to nie że "pomaga", tylko zajmuje się tak samo, w końcu to też jego dziecko. nie wyobrażam sobie inaczej.

Gość Wasi partnerzy to nie
pracują czy co? Rozumiem: pracuje ojciec, pracuje matka i oboje się zajmują dzieckiem. Ale jak facet pracuje, a Ty siedzisz w domu to czego oczekujesz? Nie pojmuję wymagań takich bab. Wiadomo, że nie ma omijać dziecka szerokim łukiem, ale zajmowanie się dzieckiem na równi z matką, która zbija bąki w domu i udaje wielką damę BO ONA URODZIŁA to przesada:o

owszem pomaga kiedy jest w domu wszytko robi z synem ja mam luz :D

Gość ja w 10 poroniłam
nie ważne czy facet pracuje czy nie - powinien robić to samo co matka. Kobieta nie zbija baków z dzieckiem w domu - ona ciężko pracuje, jest z nim 24h na dobę i nie może sobie zrobić przerwy. Jednak praca poza domem to odskocznia od dziecka, które na dłuzszą metę wykańcza trochę kobietę. Po co robicie sobie dziecko z takimi facetami. Nierozumiem!!!!!!

Gość dfggsfgv
moj maz pracuje a po pracy leci do domu do dzieci. zajmuje sie nimi od poczatku : karmienie w nocy, zmiana pieluch, zabawy itd. robi bardzo duzo bo chce miec dobry kontakt i relacje z dziecmi. jezlei ojciec ma dziecko w dupie i sie nim nie zajmuje to potem przychodzi taki wiek kiedy to dziecko ma ojca gleboko w powazaniu i tego wlasnie moj maz nie chce i spedza z nimi kazda wolna chwile