Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ijkl

facet to inny gatunek?

Polecane posty

Gość ijkl

ja zaczynam poważnie myśleć że WSZYSCY faceci są g warci. Liczą się dla nich cycki, ładna buzia, seks i koniec. Nawet jak mają wartościową kobietę to narzekają, że im czego s brakuje i myślą tylko o jednym. Tak stworzony świat jest Ch** wart!

Mężczyzna jest gatunkiem wyższego rzędu z bardziej wykształconym, rozwiniętym mózgiem. Tak mówi teoria ewolucji. Kobiecie jako gatunkowi podrzędnemu natura przypisałą jedynie funkcję rozrodczą.

Gość ijkl
nie kręcą mnie.. natomiast faceci sprawiają, ze tak skonstruowany świat przestaje mi się podobać..wszytsko jakies takie wydaje się być.. jak tania chińska podróba, co wiadomo z góry że się rozleci

Gość krystian z malborka
masz w 100 % rację,tak właśnie to wygląda

Gość dffdfggfghgh
co tatus nie dal ci milosci w dziecinstwie, ze tak masz uraz do WSZYSTKICH facetow? są wartosciowi, są ruchacze, są tacy pomiędzy... tacy świat. u kobiet jest podobnie, malo wartosciowych, wiekśzosc to dziwy takie, co widac chocby po tym forum, jak to opisują jak lubią się pieprzyć albo jak mieszkają na kocią łapę...

Gość no ciekawe
a dla kobiet co sie liczy autorko ? bo z moich wnikliwych obserwacji wynika, ze wyglad I kasa.