Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemowaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

chyba cos ze mna jest nie tak...

Polecane posty

od kilku miesiecy srednio uklada mi sie z facetem (jestesmy razem poltora roku) ma kilka cech ktore niepodobaja mi sie, wiem ze faceta ciezko jest zmienic kiedy te cechy u faceta uwydatniaja sie, albo mi sie wydaje ze tak jest to zaczynam byc zlosliwa, smutna itp moj facet to widzi i niepodoba mu sie to i wtedy potrafi powiedziec ze jak ma byc tak dalej to moze lepiej zebysmy sie rozstali itp wtedy ja mam wyrzuty i zazwyczaj robie sie jakas tam milsza mnie zlosliwa, zeby sie unormowallo, bo chyba niechcialabym sie rozstac ale potem, jak jestem sama np to dalej jestem zla na faceta i nie moge przestac o tym myslec wiem ze pewne rzeczy wyolbrzymiam, przynajmniej w myslach, potrafie zastanawiac sie jak te jego cechy moglyby wplywac na jakies tam przyszlosciowe kwestie i wtedy jest we mnie taka zlosc i bezsilnosc... czy powinnam isc do jakiegos psychologa? bo czuje sie nienormalna troche...

Gość air force two
no raczej...I lepiej nie odkładaj a tym bardziej nie tłum tego, co i jak czujesz

czy powinnam sie rozstac z facetem ? bo gdybym go naprawde kochala nie zachowywalabym sie tak ?

niech ktos cos napisze, dla mnie to wazne...