Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjj

Pilnie proszę o odp.: - Czy ubranka niemowlęce F&F z Tesco są tańsze niż w C

Polecane posty

Gość jjjjjjjj

Ile przykładowo w Tesco kosztuje 5-pak body z krótkim rękawem, 3-pak skarpetek, śpiochy, jakaś koszulka F&F? Niestety nie mają w internecie skatalogowanej pełnej oferty i nie mam jak sprawdzić. Jeśli któraś z Was jest na bieżąco po zakupach będę wdzięczna za informacje. (Pilna sprawa dla mnie, więc jak ktoś coś wie niech napisze.) Dzięki!

Gość jjjjjjjj
(ucięło mi kawał tematu; miało być "Czy ubranka niemowlęce F&F z Tesco są tańsze niż w C&A?; ceny C&A oczywiście znam, ale F&F niestety NIE i nie mam jak sprawdzić)

Gość kobieta w 10tyg
do tesco warto zagladac bo czesto sa obnizki i wtedy jest bardzo tanio a co najwaznijsze ubranka sa b.wysokiej jakosci

Gość jjjjjjjj
Ale sęk w tym, że ja nie mogę tam regularnie od tak sobie zaglądać bo mam daleko i nie po drodze, a teraz muszę na szybko kupić kilka konkretnych rzeczy i dlatego pytam o ceny. Jeśli okażą się wyższe, to nie mam po co jechać i stąd moje pytanie. Inaczej jadę prosto do C&A i nie będę już nigdzie kluczyć. To co? Pomoże ktoś?

Gość jfksbvgsjkd
5-pak body kosztuje około 45 zł

Gość jjjjjjjj
Dzięki!!! A ceny innych rzeczy kojarzysz może?

Wczoraj oglądałam: 5 pack body kosztuje 39 lub 45. Pajace ok 40 zł za dwie sztuki. Podwójne półspiochy tez ok 40 zł ta lepsza seria nie w worku. Jak są promocje to można znaleźć coś za grosze. Widziałam wczoraj podwójne pajacyki po 20 zł za opakowanie. Wybieram się za kilak dni uzupełnić wyprawkę.

Gość jjjjjjjj
Dziękuję Ci!!!