Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam plan

bede go lapac

Polecane posty

Gość mam plan

Mam super faceta, jest bogaty i ustawiony. Bede go łapać na dziecko zeby byc ustawiona do konca zycia

Gość mam plan
I wiem ze moj plan jest niezly

Gość astramala
A ja tez chcialabym miec bogatego. Cóż wyszlam za biedaka jak kazda glupia polka

Gość mam plan
No co kocham go do szaleństwa, jest przy duzej kasie i bedzie moj. On tez mnie kocha, ale zeby wszystko przyspieszyć to złapie go na dziecko bo bardzo chcemy miec. I tak oto bede miec zycie w luksusie. Nianie do dziecka bedziemy miec,zebym sie nie przemeczala

Gość mam plan.
A wy wszystkie inne mamusie to ledwo koniec z końcem wiążecie. Ja i moje dziecko bedziemy miec absolutnie wszystko :-)

Gość doradczyniii
Pochwałam, jak tylko dziecko to z bogatym. Tez złapałam bogatego na dziecko i bardzo dobrze nam sie zyje :-)

Gość rob to...
bo to Twoja przyszłość. Fajnie Ci :-) Ja mam dziecko z biednym a wózek za 100zl-używany zostal kupiony

Gość mam plan.
robwalinka,ale ty zazdrosna ha ha. I tak oto ja bede miec super zycie. Moj facet jest dobry, pomocny, życzliwy. Kiedys powiedzial,ze jak bedzie ciaza to bedzie slub i brak intercyzy bo on ze wszystkim bedzie sie ze mna dzielic :-) :-) :-)

Gość ksiezycowaa1
No i masz swieta racje :-) Po co Ci biedny, tylko bogatego łap!

Gość hfff
Dlaczego myslicie zeto prowo. Wiele kobiet tak robi i co z tego? Jezeoi ma szanse sie ustawic do kobca zycia i ma super faceta to czemu nie

Gość mam plan.
Pewnie, ze to prawda.Moj facet jest bogaty, na wszystko go stać. Do tego jest miły,kulturalny i wierny. Jesteśmy ze soba 5lat, nie zdradził mnie, mowil ze nie szuka laski bo ma mnie,ze bardzo kocha. To dobrze wychowany facet.Nigdy mnie nie skrzywdzi :-) Bede miec z nim dobrze :-)

Gość mam plan.
Szukając faceta kierowałam sie dwoma punktami. Po pierwsze-wysoki status finansowy, po drugie-dobry charakter. Moj facet to wszystko ma :-) Nie bede musiala sie o nic martwić a problemów małżeńskich nie bedzie. Swietnie sie dogadujemy. Trafilo mi sie wielkie szczęście :-)

Gość mam plan.
Chce miec dziecko. I tak bede kiedys w ciazy ale zeby byc w ciazy to tylko z fajnym i bogatym facetem. On mi niczego nie żałuję. Chodzimy na obiady do restauracji za 200zl!

Gość echodnia
Naprawde niezly plan. To ja widze ze nic Ci nie bedzie brakować. Fajnie jest miec faceta z kasa

Gość astraagata
wg mnie to nie jest prowokacja. Ja tez złapałam faceta na dziecko i nie żałuję w ogole. Takie cos to sie czuje

Gość BeyonceKnowlessssss76
no wszystko super tylko ciekawe dlaczego ten twój facet nie che sie z Toba ożenic skoro jestescie ze soba juz az 5 lat

Gość mam plan.
Bo on czeka na opowiedni moment, na nutę zaskoczenia bo uwielbia mnie zaskakiwać. On chce sie ze mna ożenić na pewno :-) Bo mi mówił :-)

Gość wczorajszydzienamoze jutrzejsz
iiii? pewnie czekasz az ktoras cie zajedzie tutaj ;) no i oczywiscie łap faceta na dziecko...tylko nie placz kiedys w poduszke ze cie zosatwil bo sie zakochal w innej.... To mialo bzc napisane? :)

bez urazy ale styl pisania masz jak 15 latka, zeby cie czasem nie zaskoczył jak powie pewnego dnia ze poznał kogos nowego, bo zakochany facet chce sie szybko żenic, a 5 lat to juz bardzo długo

Gość BlackBerry299 !
hahaha nie zesraj sie czasem idiotko

Gość mam plan.
On na pewno nie znajdzie sobie innej. Brzydzi sie zdrady i chce miec stały Zwiazek z jedna kobieta. Wiec wiecie nie pojechaliscie mi. Dobrze znam swojego faceta i bedzie mi z nim dobrze :-)

nikt Ci tu nie chciał pojechac, po prostu wiekszosc kobieta na tym forum zna lepiej zycie od Ciebie, jestesmy doswiadczone i wiemy jak to czasem bywa i powiem Ci że takie chwalipięty pewne siebie czasem dostaja wielkiego kopa i jest szok, choc oczywiscie zycze C jak najlepiej

Gość mam plan.
Z zazdrosci życzyćie mi jak najgorszej,ale mam szczesliwy zwiazek. Możecie sobie pisac Pierdolone szmaty do podłogi a ja bede miec od Was milion razy lepiej, Wy zaniedbane zdziry ha ha ha ha ha ha ha

Gość xyzzzzzzzzzz
prowo 0/10 :)

Gość ,,,,,,
ja pierdziele.... oprocz tego twojego ogolnego podniecenia, zachowujesz sie jak gowniara. jestes beznadziejna. a twoj facet to frajer. czekalas na slowa krytyki to masz. idz i sie rozmnazaj i niech sie w ciebie spuszcza ile tylko wlezie... i sama jestes zdzira :D

Gość mam plan.
Tez znam zycie i wiem jak sie postępuje zeby bylo mi dobrze. Golodupiec tez moze laske zostawić. Zadna mi nowość. Ja bynajmniej jestem inteligentiejsza i sprytniejsza od Was. Znalazły sie popier...cwaniary. Idzcie plakac ze na podpaski nie macie bo miesięcznie macie 1000zl. Na tym forum ludzie do gardeł sobie skaczą, zazdroszczą i nikt tu nie jest obiektywny WY SZUJE PIERDOLONE

chyba nie jestes taka szczesliwa skoro sie wywyzszasz i obrazasz nieznane Ci osoby, wiesz na tym forum jest masa kobiet które nie musiały łapac faceta na dziecko zeby cos w zyciu miec, wiele z nich zarabia duzo kasy sa samodzielne, do tego miłe i pomocne innym i niestety dzieciaku nie dorastasz tu co niektórym do piet

Gość mam plan.
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ale z Was parapety. Na kafe tylko siedzą pierdolone parapety no nie licząc mnie bo ja jeszcze nigdy nikogo zle nie ocenilam. Nie znacie a snujecie jakies chore stwierdzenia. Żal mi was pojebancy ha ha ha ha ha ha