Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olivvvvvvv

Różowe plamienie zamiast okresu i spóźniający się okres

Polecane posty

Gość olivvvvvvv

Witam. Mój problem polega na tym, że w dniu kiedy powinnam dostać miesiączki wystąpiło różowe plamienie które trwało około 3 dni. Dzisiaj spóźnia mi się okres około 2 tygodni i nie widzę, żadnych objawów świadczących o tym, że w końcu nastąpi. Robiłam test ciążowy i wyszedł negatywnie. Czy test mógł okłamać i istnieje prawdopodobieństwo, że zaszłam w ciążę, czy świadczy to o czymś innym? Jakie mogą być tego przyczyny? Jeśli kogoś spotkał taki sam problem proszę o rady. Dodam, że współżyję regularnie i mam 19 lat.

pozostaje ci beta,żadna z nas nie jest wróżką,poza tym nie wszystko zaraz świadczy o ciąży

Gość junn
skoro test negatyw przy takim spóźnieniu to nie ma co czekać tylko wybrać się do ginekologa. brak okresu to nie tylko wina ciąży.

Gość olivvvvvvv
co to jest ta beta ?

Gość junn
badanie gonadotropiny kosmówkowej pojawiającej się w ciąży we krwi i moczu. beta hcg -robisz w laboratorium z krwi.

Gość olivvvvvvv
Wielkie dzięki

Gość kolezanka 2012
hej a moglby mnie ktos uswiadomic... troche sie boje :) spoznia mi sie okres tylko 2 dni ale do tej pory byl bardzo regularny co 28 dni ladnie od ponad pol roku... zrobilam test "quick vue" okolo 16 godziny. i dalam chyba za malo kropelek tzn takie male kropelki dawalam i nic nie wyskakiwalo. a pozniej dalam jeszcze raz na ten sam test 4 takie krople i zaczelo sie pojawac... jedna kreseczka na C :) to mam sie dalej zastanawiac czy zle zrobilam test czy uwierzyc ...? mial ktos juz tak kiedys ?

Gość kolezanka 2012
aaa i odzywiam sie normalnie na zadnej diecie nie jestem i nie zyje w stresie :):)